Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stranger Things'in Nasıl Bir Final Yapacağı Planlanmış

 
Netflix'in popüler olmasında büyük payı olan ve günümüzün de en popüler dizilerinden biri olan Stranger Things'in finalinin nasıl olacağı çoktan planlanmış.
 
2016'da yayınlanan ilk sezonu ile büyük başarı yakalayan dizi ikinci ve ardından üçüncü sezonu ile hayranlarını biraz üzmüştü. Dizinin yaratıcıları olan Duffer Kardeşler, ikinci sezonun bittiğinde dizinin finalini nasıl yapacaklarını yazmışlar.
 
Duffer kardeşlerden Matt Duffer, "Dizinin nasıl biteceğini biliyoruz. Dürüst olmak gerekirse ilk sezondan sonra devam edip etmeyeceğimizi bilmiyorduk, bu yüzden ilk sezonu kendi içinde başlayıp biten bir dizi olarak düşünebilirsiniz. Ancak dizi devam ettikten sonra dizinin nasıl biteceğini dair bir son yazdık, evet dizinin nasıl biteceğini biliyoruz." dedi.
 
Dizinin dördüncü sezonu şu anda yapım aşamasında, salgın sebebiyle yapımına ara verilen dizi hala programın ilerisindeler, bu yüzden bir gecikme beklenmiyor şimdilik. Yeni sezonun 2021'in ilk aylarında gelmesi bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri stranger things 4. sezon oyuncular ne zaman konusu netflix
Lost'un Yaratıcılarından Damon Lindelof Dizinin 3 Sezon Olmasını İstemiş Death Stranding PC'de DLSS 2.0 Destekleyecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız