Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stranger Things 4. Sezon Çekimleri Bu Ay Başlayacak

 
 
Netflix'in ve dünyanın son zamanlardaki en popüler dizilerinden biri olan Stranger Things'in dördüncü sezon için çalışmalara yakında başlanacak.

Daha önce diziden iki farklı oyuncu çekimlerin ne zaman başlayacaklarını bilmediklerini, ancak bu sürecin senaristlerin işine yarayan bir süreç olduğunu dile getirmişlerdi. Sonrasında ise maya Hawke çekimlerin Eylül ayında başlayabileceğini söylemişti. Son raporlara bakılırsa dizinin çekimleri tam olarak 28 Eylül'de başlayacak gibi duruyor. Net tarih de değişiklik olabilir elbette, ancak en azından çekimlerin birkaç hafta içerisinde başlayacağını biliyoruz.

Geçtiğimiz ay dizinin dördüncü sezonunun final sezonu olmayacağını öğrenmiştik. Dördüncü sezonun 2021 yılı içerisinde yayınlanması bekleniyor. Tüm sezonları şu anda Netflix'te bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Murphy's Multiverse Dizi Haberleri stranger things 4. sezon oyuncular ne zaman konusu netflix
Netflix'in The Hunt for Atlantis Filminin Yapımcılığını The Batman'in Yönetmeni Üstlenecek Loki Dizisinde Loki'nin Çocukluğunu Oynayacak İsim Bulunmuş Olabilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız