Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Strange Brigade Co-op Oynanış Fragmanı

 
   Sniper Elite ve Zombie Army'nin geliştiricisi Rebellion Developments, 1930'lu yıllarda geçecek olan üçüncü şahıs macera nişancı co-op oyunu Strange Brigade için oynanış fragmanı yayınladı.
 

Cadı Kraliçe Seteki tekrar geldi ve korkunç mumya canavarlar ordusunun karşısında yalnızca bir cesur kahraman birliği durabilir: Strange Brigade! Heyecan verici üçüncü kişi aksiyon oyununda sıralanmış yaşayan ölü düşmanları havaya uçurarak yolunu açarken baştan çıkarıcı hazineyi bul!
 
SÜRÜKLEYİCİ BİR MACERA

Öbür dünyaya geri gönderilecek çok sayıda düşmanla dolu tehlikeli kazı alanları, devasa piramitler ve parçalanan mağaralarla dolu çılgın bir seferde pis Seteki'yi avla. Tek başına ya da 2-4 kişilik çevrim içi co-op modunda ekibinle keşfet!

DÖRT KORKUSUZ SERVET AVCISI

Doğaüstü güçlerle mücadele etmek için eğitilmiş dört cesur ajandan biri olarak antik dünyaya yolculuk yap. Yıkıcı sihirli güçleri açığa çıkar ve ateş çıkaran Krakatoa, buz gibi Chill Burster ve beyin patlatan Blunderbuss gibi güçlü prototip silahları kullan! 

 
   Strange Brigade 28 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

   Oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Strange Brigade Rebellion Developments üçüncü şahıs macera nişancı co-op oyunu
Avalanche Studios Açık Dünya Hayatta Kalma Oyunu Generation Zero'yu Duyurdu Days Gone 22 Şubat 2019'da Türkçe Altyazı Seçeneğiyle Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SilentHunterHD

8.6.2018 12:28:13

0
valla oyun çok basit görünse de oynanışı zevkli bir oyuna benziyor. önemli olan da bu.

BSC Misafiri

8.6.2018 00:57:55

0
Bu oyunu sadece ingiltere ve amerika'lılar satın alır. Bu kadar gereksiz bir oyun görmedim yıl 2018 hala nelerle uğraşıyorlar. Hayır güzel olsa bari gam yemicem.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Strange Brigade
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız