Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stranded Deep Yarın PS4 ve Xbox One için Çıkıyor

 
Geliştirici Beam Team Games, Stranded Deep'in 21 Nisan'da PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacağını duyurdu.

Stranded Deep Ocak 2015'ten bu yana Steam'de erken erişimde. PlayStation 4 ve Xbox One versiyonlarının normalde Ekim 2019'da çıkması planlanıyordu fakat yayıncılığını üstlenmesi planlanan Telltale Games'in kapanmasıyla birlikte ertelendi.

Açık dünya hayatta kalma oyununda, gizemli bir uçak kazasından sağ kurtulduktan sonra kendinizi Pasifik Okyanusu çevresinde mahsur kalmış olarak buluyorsunuz ve inşa, craft ve keşif yaparak hayatta kalmanız ve buradan kaçmanız gerekiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
stranded deep survival adventure discover scavenge hayatta kalma beam beam team games
İzometrik Bilim Kurgu Macera Oyunu Beautiful Desolation Artık Türkçe Steelseries, Cyberpunk 2077 Temalı Kablosuz Kulaklığı Duyurdu

BulaBaba

21.4.2020 13:35:51

0
5 yıldıer erken erişimden çıkamayan oyun sonunda başka bir yerlere çıkıyor ancak hala erken erişimde kalmaya devam mı ediyor? evet. oyun robinson hayatını amaç edinmiş olsa da tek bir büyük ada ve o adanın içinde ayrıntılar barındırmaması sebebiyle -her ne kadar aynı konseptte olmasa da- the forest kadar iyi bir dolulukta değil. hatta robinson hayatı, yerli ayarlarıyla oynandığı zaman the forest'ta daha iyi hissedilebiliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stranded Deep
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız