Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme

 
 
PlayStation 5'in yeni oyunlarından birisi olan Stellar Blade'in demosu birkaç gün önceden bize denememiz için ulaştırılmıştı ve biz de bu videoda 29 Mart'ta yayınlanacak olan Staller Blade demosu hakkında görüşlerimizi sizlerle paylaştık.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Krone

30.3.2024 14:29:52

0
Kadın vücudundan korkan ılıklar doluşmuş yine. On numara beş yıldız karakter. Beğenmeyen gitsin keltoş Kratos ile God of War oynasın

mustafa608

30.3.2024 13:59:38

0
Bizim insanımızın kafası çok karışmış bunu sjwlerin yaptığını düşünüyor. Tam aksine sjwler ve feministler bu tür karakterlerden nefret ediyor, çünkü güzel bir kadın var. Sjwler olabildiğince kadınları erkekleştirmeye çalışıyor. Hatta yabancı oyuncular bu aralar bununla ilgili bir savaşta. Oyunlarda çeşitlilik olması adına devlet oyun firmlarına danışmanlık almaları için fon veriyor. Danışmanlık yapan sjw grupları da oyunlardaki dialoglara, karakterlere ve oyun içi modellere filan karışıyorlar. Şu aralar oyunlarda paso çirkin kadın, fazlaca siyahi ve lgbt bayrakları görmemizin sebebi bu. Bu oyun bir kore oyunu olduğu için bunlara karışan eden yok ve yabancı oyuncular bu oyunu savunuyor şuan.

BSC Misafiri

30.3.2024 11:41:06

0
quote:

Orjinalden alıntı: Jer Aders Çok güzel bir "arka" sunuyor. Weebler'e ve yokluktakilere çok özel anlar vadediyor başka da bir süksesi yok zaten. Sex sells the game.
Harika bir yorum. Gerek Reddit'de gerekse benzeri her yerde tam olarak aynı şeylerden sürekli bahsediyorum, bu saçma oyunla ilgili başlık gördükçe. Hiç bir özel mekaniği, kaliteli bir tasarım dili vs. olmayan bir oyun. Tek özelliği ise "arka" görünmesi ve üstelik ne ana karakter güzel bir karakter, ne de oyundaki diğer karakter modelleri başarılı. Tek yapmaya çalıştıkları şeyi de maalesef başaramamış dostlarımız burada. Lakin gel gelelim işte ergen dostlarımıza, hentai benzeri içeriklerle güzelce itelenecek bir yapım. Hele bir de şu rezaleti NieR: Automata gibi bir oyunla, 2B gibi muazzam bir karakterle kıyaslayanlar var ki... inanılmaz.

aykut291

30.3.2024 10:33:21

0
Nie öyle düşünüyorsunuz?Oyun bence gayet güzel duruyor.Yıllardan belli öyle bir kadın karakter koyuyorsan Fiziği güzel olucak tabiki.Zamanında Tomb Raider da öyle değilmiydi mesela.Oyun nasıl tabi bilmiyorum bakalım vakit olurasa Demosunu indirip oynuyacam da güzel duruyor.

Jer Aders

30.3.2024 00:16:59

0
Ülkemize ve bize sallayacağına reddit'e gir de bak adamlar açık açık neden bu oyunu bekliyorlarmış yazıyorlar ve hiçbirisi de Türk değil. Bu işin milleti yok müstehcenlik, güzel kadın fiziği her milletin erkeğinin ilgisini çeker. Ayrıca çok boş yapmışsın konuyu dine çekerek, senin söylediklerinin hiçbiri aklımın ucundan beri geçmedi.Ateistim ben, öyle korkularım yok, yansıtma (projeksiyon) yapma.

Dhalsim

29.3.2024 22:13:13

0
Ne anlattığımı anlarsın birkaç yıla yeğenim.. Senin için izah gereksiz ve yersiz olur. Kaybedeceksin bu kafaya gidersen. Bak kıyamete de bir şey kalmadı..Dön doğru yola.

flylo

29.3.2024 22:03:46

+1
Bu dayı ne anlatıyor?? Ahaha.

Dhalsim

29.3.2024 21:57:06

+1
Ülkede şöyle mallar oluştu. Kadın görünce akıllarına ilk seks geliyor. Hele ki kadının ufacık bir yerini görüp hemen akıllarına aman ne gördüm şehvet duydum seks geçti aklımdan şeyim kalktı, kalbim coştu ..şeytan beni çarpacak. Allah cennetinden muaf tutacak.. neyse 31 çekeyim de herhangi bir kıza, kadına tecavüz edeceğim yoksa deyip. malum dinsiz akp doluşumunun dinini tövbe haşa İslam sanan cehennem ehli türedi.. Bunlar her türlü günahı işler. Ama lafgüzardırlar kendilerini cennetin bir numaralı playboyu ilan eder.

lextor

29.3.2024 19:57:10

+2
Asya toplumunun kritik derecede porno*grafi bağımlılığının bir tezahürü gibime geldi oyun. Adamlar için kadın = seks objesi. Yapımcı firmanın sitesine bir girdim mikili film stüdyosu gibi ortam. Oyunları da zaten hentayi dedikleri terbiyesiz içerik gördüğüm kadarıyla. Özellikle Japonlar iyi alır bu oyunu. Meta 80 user score 89 yazıyorum buraya. O yeee sjw kanks. Kadın özgürdür kanki. Kadının bedeni sekstir kanki.

Jer Aders

29.3.2024 16:07:41

+1
Çok güzel bir "arka" sunuyor. Weebler'e ve yokluktakilere çok özel anlar vadediyor başka da bir süksesi yok zaten. Sex sells the game.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız