Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steelrising için Yeni DLC Yayınlandı: Cagliostro’s Secrets

 
 
Yayıncı Nacon ve geliştirici Spiders tarafından Eylül ayında oyunculara sunulan hikaye tabanlı aksiyon rol yapma oyunu Steelrising için yeni bir DLC yayınlandı. Cagliostro's Secrets olarak adlandırılan bu ek paket Steam'de 25 TL'den oyunculara sunuluyor. Bu ek paketin içeriğine erişmek için de ana hikayenin belli bir noktasına kadar ulaşmak gerekiyor.
 
Cagliostro’s Secrets oyunculara yeni içerikler sunuyor
 
 
 
Şu anda PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için mevcut olan Steelrising için yayınlanan yeni DLC, oyunculara yeni görevler ve içerikler sunuyor. Ana hikâyede belirli bir noktaya gelmeden Cagliostro's Secrets genişletmesine erişilemiyor. Yeni içeriğe erişmek için oyuncular Bastille bölümünü tamamlaması gerekiyor.
 
Cagliostro’s Secrets genişlemesinde Kralın ajanı olarak yeni bir maceranın içine giriş yapıyoruz. Bu paket ile beraber bizlere yeni bölge, Hôpital Saint Louis aktarılıyor. Bu bölgeden kimsenin sağ dönülmediği söyleniyor ve biz de bir ilki başarmak için mücadeleye giriyoruz.
 
Ek paket yeni bölgenin ve görevlerin yanı sıra yeni düşmanları, yeni silahları ve kostümleri bizlere aktarıyor.
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Steelrising
Forspoken için Oyunun Dünyasına Bakış Fragmanı Yayınlandı Jagex, Snowcastle Games ile Aralarında Üç Oyun için Ortaklık Kurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steelrisıng
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız