Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam'in 'In-Home Streaming' Özelliği Açık Betaya Geçti


    Ülkemizdeki internet altyapılarından dolayı 'stream' servislerine mesafeli yaklaştığınızın farkındayız. Fakat Valve, Steam'e getirdiği servisle birlikte bunu farklı bir yola sokuyor. Daha önce duyurusu yapılan In-Home Streaming özelliği, gün itibariyle açık betaya geçti.
 
    Bu sistemi basit bir şekilde anlatmak gerekirse, yüksek donanıma sahip bir PC'yi kullanarak, daha düşük seviyedeki bir diğer PC'den oyunu oynayabiliyorsunuz. Ancak Steam bunu aynı ağ üzerinden, LAN kullanarak yapıyor. Dolayısıyla In-Home Streaming'de internet hızınızın pek de önemi yok.
 
Sistemi test etmek için Steam'in beta sürümünü indirebilirsiniz. Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
PC steam valve inhome streaming
Microsoft'un Sanal Gerçeklik Teknolojisiyle İlgili Çalışmaları Var Sony'nin 2014'teki Zarar Beklentileri 1.27 Milyar Dolara Yükseldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hobar

31.5.2014 12:18:55

0
Ben de test ettim şu an. Left 4 Dead 2 oynadım biraz fps oyunlarında hafif bir fare lagı var. Strateji ve aksiyon oyunlarında sorun olmaz ama 1 ms erken tepki veriyor diye oyuncu faresi alan kablosuz farelerden uzak duran adamı kesmez. Bir de daha fazla özellik eklemeleri lazım. Ana makinede bile tam ekran çalışması gerekiyor mesela. Başka bir iş yapılmıyor. Çift ekran kartlı sistemlerde fazla yük olmayan 2 tane oyunu aynı anda çalıştırsa karşılıklı atsak fena olmazdı. Şu an için uzun bir hdmi kablosunun yaptığından fazlasını yapmıyor.

BSC Misafiri

2.5.2014 15:14:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: obantr BSC Misafir, Oyun Kolu alacağım zaten ama Steam'in oyun kolunu bekliyorum. Ondan sonra karar vereceğim. Yarış oyunlarında oyun kolu olmadan oynamak zaten işkence gibi ve Fifa gibi oyunlarda da oyun kolu iyi.
Xbox 360 kolunu düşünebilirsin. Steam'in oyun kolunu bekle bekle nereye kadar ne zaman çıkacağı belli mi? O zamana kim öle kim kala şimdiden hayatını yaşa :D

obantr

1.5.2014 23:44:28

0
BSC Misafir, Oyun Kolu alacağım zaten ama Steam'in oyun kolunu bekliyorum. Ondan sonra karar vereceğim. Yarış oyunlarında oyun kolu olmadan oynamak zaten işkence gibi ve Fifa gibi oyunlarda da oyun kolu iyi.

BSC Misafiri

1.5.2014 23:05:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: obantr Stream güzel bir teknoloji ama PC'den anlayan birisi için gereksiz.
Stream etmek benim için gereksiz.
Ben PC kullanıcısıyım. Evimizde
Salonda 1 tane 106 Ekran FULL HD LED var.
15m'lik HDMI kablosu kullanıyorum kanepede oyun oynamak istediğim
zaman zaten salonda da wireless klavye mause ile kanepeye uzanıp oyunumu oynuyorum.
Zaten piyasada 50m'lik HDMI kablosu bile satılıyor.
HDMI'ın verdiği kaliteyi gecikmesiz odamdaki kasadan salondaki TV'den ARMA 3 oynuyorum.
Bu arada ARMA 3 PC EXC ve çok gerçekçi tüm PC kullanıcılarına öneririm hayatımda oynadığım en iyi savaş oyunu...
Gamepad de alabilirsin

BSC Misafiri

1.5.2014 23:05:30

0
remote play gibi bir şey herhalde

obantr

1.5.2014 18:43:43

0
Stream güzel bir teknoloji ama PC'den anlayan birisi için gereksiz. Stream etmek benim için gereksiz. Ben PC kullanıcısıyım. Evimizde Salonda 1 tane 106 Ekran FULL HD LED var. 15m'lik HDMI kablosu kullanıyorum kanepede oyun oynamak istediğim zaman zaten salonda da wireless klavye mause ile kanepeye uzanıp oyunumu oynuyorum. Zaten piyasada 50m'lik HDMI kablosu bile satılıyor. HDMI'ın verdiği kaliteyi gecikmesiz odamdaki kasadan salondaki TV'den ARMA 3 oynuyorum. Bu arada ARMA 3 PC EXC ve çok gerçekçi tüm PC kullanıcılarına öneririm hayatımda oynadığım en iyi savaş oyunu...

Quirah

1.5.2014 18:12:07

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Sadece Lan ile oluyosa pek avantajı olur mu ki? Lan ile bağlanacak kadar yakın daha iyi bi pc varsa zaten onda oynarız :) :)
Odanızdaki bir PC'den salondaki laptopu TV'ye bağlayarak stream edebilirsiniz mesela. Kullanışlı oluyor öyle.

BSC Misafiri

1.5.2014 18:11:24

+1
Sadece Lan ile oluyosa pek avantajı olur mu ki? Lan ile bağlanacak kadar yakın daha iyi bi pc varsa zaten onda oynarız :) :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız