Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam'den Sonra Ubisoft Connect için de Tasarım Değişikliğine Gidiliyor: İşte Detaylar

 
 
Ubisoft tarafından kullanıcılara sunulan mağaza ve oyun programı Ubisoft Connect için tasarım değişikliğine gidiliyor. Yakın zamanda Steam üzerinde yapılan büyük tasarım değişikliğinden sonra Ubisoft Connect için de büyük tasarım değişiklikleri yolda.
 
Birçok kısımda yeniliğe gidiliyor
 
 
 
Yeni güncelleme aracılığıyla Ubisoft Connect programında bulunan kitaplık kısmına, sosyal özelliklere, video oynatma seçeneklerine ve daha fazlasına yenilikler geliyor. Büyük değişikliklerin yer alacağı güncellemenin birkaç yıllık oyuncu geri bildirimlerine dayandığı belirtiliyor. Bu değişiklikler ilk etapta Beta kapsamında sunulmayı bekliyor.
 
Yeni değişiklik ile beraber uygulama daha erişilebilir olacak ve kullanıcılar aradığını hızlı bir şekilde bulabilecek. Kullanıcı odaklı bu yenilikler sayesinde kitaplık kısmında da bir hayli tasarım değişikliği söz konusu. 
 
Yeni profil alanları ve sosyal özellikler geliyor 
 
 
 
Yeni kitaplık tasarımıyla daha akıcı, daha gezinilebilir bir yapı ve oyunlarla ilgili daha fazla bilgi yer alacak. Oyuncular burada oyun içi ilerlemesini görebilecek ve birbirleriyle etkileşime geçebilecek. Bunun yanı sıra kullanıcıların birbirleriyle etkileşime geçmesi için yeni bir araç sunulacak. Bu araç ile beraber yeni oyuncu profilleri de dahil olmak üzere yeni sosyal özellikler gelecek.
 
Beta duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Ubisoft Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
Steam, Yaz İndirimi Sonrası Kur Güncellemesine Gidebilir! Son Fırsat! Hitman geliştiricisi IO Interactive'in Yeni Oyunu Xbox'a Özel Olabilir

Arrastra

1.7.2023 23:01:37

0
app'i kullanan 3 kişi için güzel haber
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız