Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam'den Fallout Serisine İndirim


   Steam'in Quakecon'a özel indirimleri devam ediyor. Bu süreçte Bethesda'nın oyunlarına farklı farklı indirimler uygulayan Steam'in bugünkü indirimleri belli oldu.
 
  Bugünkü indirimlerde Steam, Fallout serisine yer veriyor. İndirimle birlikte Fallout 3'ün Game of the Year sürümü $6.79'a, Fallout: New Vegas'ın da Ultimate Edition sürümü $10.19'a inmiş durumda. 
 
  İndirim sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Fallout : New Vegas Bethesda Softwork PS3 PC Xbox 360 steam fallout 3
WWE 13'ün Kontrol Sistemi Geçen Seneye Benzeyecek NBA 2K13'e Kinect Desteği Gelebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mexican23

6.8.2012 00:25:12

0
fallout 3 için ana görevin türkçe açıklaması mevcut zaten :)) ama yanlış anlaşılma olmasın çözüm niteliğinde yama olarak değil

iamburak

6.8.2012 00:11:16

0
New Vegasın türkçe yaması gelsede oyundan anlayarak oynasam keşke Birde yeni Fallout oyunu yokmu ya hiç haber falan yokmu

tudoshikame

5.8.2012 20:04:26

0
oyunçevirideki konuyu takip etmediğin belli.. Texture ları kadar türkçeleştirildi oyun.. Ki gidip bir tercümanlık ofisinden o kadar satırlık vs bir çeviri için,senin haftalığından kaç tane eder hesap et,ki bu insanlar bu işi gönüllü yapıyorlar.. Sen yapamıyorsan ya destek ol yada yoldan çekil çamur atma insanlara... Ben ki nadir orjinal içerik alan insanım ben bile, 3'ü ve New Vegas'ı aldım bu indirimlerden,BSC'de görüp haberim oldu bu arada :) yoksa korsanını indirmiştim bile :D

Repercussion

5.8.2012 13:41:29

+4
@rautebuff09 Oyunçeviri hiçbir zaman yamaları %100 Türkçe yapmadan çıkarmaz. Bana şu yama %100 değildi sadece ana görevleri çevrilmişti de eyvallah derim. Ama böyle boş yere atıp tutarsan da kusura bakma ama ben de sana küfür ederim. Bir sürü insan önceden ağzını açıp, ara sahnelerini bile izlemediğin oyunları anlayabilesin diye inanılmaz bir çaba sarfediyor, sen de ortada sebep yokken bu insanlara (ben de onların bir parçasıyım bu arada) laf atıp duruyorsun. Ondan sonra da "ya bu Türkiye bu oyun sektöründe bir yere gelemez yeeaaaa" diye dövünüyorsun. Daha çok dövünürsünüz siz.

rautebuff09

5.8.2012 13:09:34

-5
quote:

Orijinalden alıntı: sabrivatansever Türkçe yamaları da çıkınca bu indirimin bir anlamı olacak.
ansiklopedi kadar metin var falloutda gidip ana görevleri çevirip sonra türkçe yama çıkardık derler millette yer bunu zaten konulanı yemekte üstümüze yok ondan sonra vah efendim bize küfür ediyolar falanda filanda bırak şunları lan (sabriciğim sana demiyorum sinirlendim gene)

Sacrer

5.8.2012 11:08:02

+1
Türkçe yamaları da çıkınca bu indirimin bir anlamı olacak.

Basol61

4.8.2012 23:10:30

+1
Fallout 4 Çıksada oynasak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout: New Vegas
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız