Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam Trading Cards Tam Sürüme Geçiyor

 
     Valve'den gelen açıklamaya göre bir süredir devam eden Steam'in Trading Cards betası 26 Haziran'da sonlanıyor ve son sürüme geçiyor. Şu ana kadar betaya katılıp da kart toplamış olan oyuncuların kartları kaybolmayacak ve dahil olan tüm özellikleriyle birlikte Trading Cards herkese açılacak.
 
     Trading Cards, Steam hesabınızdaki oyunlarınızı oynarken o oyunla ilgili kartlar düşürüp desteleri tamamlamaya çalıştığınız bir uygulama. Kartları topladıkça ve takas ettikçe desteleri tamamlayarak kendinize Steam'in bir başka özelliği olan Badge'lardan (Rozet) yapabiliyorsunuz. Ayrıca XP kazanıp Steam hesabınızın seviyesini yükseltebiliyorsunuz. Peki tüm bunlar ne işe yarıyor diye soracak olursanız; ekstra eğlence ve bazı ek özellikler diye yanıtlayabiliriz.
 
     Daha yüksek seviyeli hesaplar Avatar'larında bunu gösterebiliyor, takas edilemez özel avantajlar kazanabiliyor (Özel profil sayfası, arkadaş listesi sınırını genişletebilme vb).
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Steam Trading Cards Kart Deste Badge PC
Final Fantasy X/X-2 HD'den Taze Detaylar Final Fantasy XIV için Beta Anahtarı Veriyoruz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.6.2013 07:44:47

0
Saçma sapan Trading Cards falan uğraşcağına HALF LİFE 3 ÇIKAR VALVE!!! Gabe:3 yıldır beklediğim mesaj geldi artık oyunu çıkartabilirim.

WiiSmash

24.6.2013 22:07:16

0
Yeni profil sistemi çok güzel olmuş fakat bu kartlara para verilmez bence, anca takas edilir ve oynanarak düşürülür.

StrikeX

24.6.2013 21:53:21

0
Para veriyorum demedim ki dostum. Sadece durumu izah ettim muhterem arkadaşımıza o kadar. Neyse ne her zaman demişimdir. Bf3 daha iyi :)

alsndnz

24.6.2013 20:35:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: StrikeX Ben direk olanları söyledim Cubemen parlak kartların tanesi pazarda 15$ bunun nesi abartılı ? Dota 2 9 $ para ödenecek bunun nesi abartılı ? Kendileri açıklama yapmış zaten bu konuda bende arkadaşa onu ilettim. Ayrıca şunuda belirtmek isterim ki ben Steam aşık bir insanımdır.
gidipte kartı 15$ ye alırsan abartılı olur tabi para vermene bile gerek olmayan birşeye para vermek senin kendi yarattığın bir abartı -_-

BSC Misafiri

24.6.2013 19:50:39

-1
Saçma sapan Trading Cards falan uğraşcağına HALF LİFE 3 ÇIKAR VALVE!!!

StrikeX

24.6.2013 19:37:23

0
Ben direk olanları söyledim Cubemen parlak kartların tanesi pazarda 15$ bunun nesi abartılı ? Dota 2 9 $ para ödenecek bunun nesi abartılı ? Kendileri açıklama yapmış zaten bu konuda bende arkadaşa onu ilettim. Ayrıca şunuda belirtmek isterim ki ben Steam aşık bir insanımdır.

alsndnz

24.6.2013 18:09:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: StrikeX Valve'de de parayla dostum merak etme. Dota 2 ve Team Fortress 2 üzerinden örnek verecek olursam. Kartlar normalde ücretle aldığın oyunlarda oynadıkça düşüyor. Ama Free to Play oyunlarda toplamda 9$'lık oyun içi eşya alıyorsun ve düşmeye başlıyor. Diğer oyunlarda 10 adet kart topla diyor sen oynadıkça 5 tanesi düşüyor. Sana diyorki diğerlerini pazardan alacaksın. Ucuz olabiliyor kartlar ama hiç olmazsa 5 tanesi 4-5 $ bulabiliyor. Bizzat kendim uğraştığım için söylüyorum. Oyun yelpazesi genişledi bayağı ama genelde Indie oyunlarda var.
Çoook abartmaışsınız bence çoğu trade sitesinde 1 rareden bulabiliyorsunuz kartları oyun içinde düşen diğer eşyaları satarak vb.

BSC Misafiri

24.6.2013 18:03:42

-1
Ne saçma bişey. Bunada para yatıranlar olursa dicek bişey bulamıom

StrikeX

24.6.2013 17:11:19

+3
Valve'de de parayla dostum merak etme. Dota 2 ve Team Fortress 2 üzerinden örnek verecek olursam. Kartlar normalde ücretle aldığın oyunlarda oynadıkça düşüyor. Ama Free to Play oyunlarda toplamda 9$'lık oyun içi eşya alıyorsun ve düşmeye başlıyor. Diğer oyunlarda 10 adet kart topla diyor sen oynadıkça 5 tanesi düşüyor. Sana diyorki diğerlerini pazardan alacaksın. Ucuz olabiliyor kartlar ama hiç olmazsa 5 tanesi 4-5 $ bulabiliyor. Bizzat kendim uğraştığım için söylüyorum. Oyun yelpazesi genişledi bayağı ama genelde Indie oyunlarda var.

E4EN

24.6.2013 17:04:08

0
haha originde olsa bu olay kesin parayla yaparlardı :D Valve'ın farkı bu işte.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız