Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam Sohbet Güncellemesi Yayınlandı

 
Yeni Steam sohbet özellikleri, 12 Haziran'dan beri betadaydı ve bugün itibariyle tüm Steam kullanıcıları tarafından erişilebilir hale geldi.

Baştan aşağı yenilenen arkadaş listesi ve sohbet sistemleri, Steam'deki arkadaşlarınızla oyun oynayıp sohbet etmeyi çok daha kolaylaştırıyor. Yeni özelliklerle birlikte beta sürecinde eklenen ve düzeltilen özellikler hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için duyuru sayfasına buradan göz atabilirsiniz.

Valve oyuncu geri bildirimlerini baz alarak yeni sohbet sistemini geliştirmeye devam edeceğini ve dilediğiniz yerden sohbet etmenizi kolaylaştıracak, iPhone ve Android aygıtlar için yeni mobil sohbet uygulaması üzerinde çalışmaya başladığını da belirtti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam pc bsc
Silent Hill HD Collection ve Silent Hill Homecoming Xbox One Geriye Uyumluluk Sistemine Eklendi FIFA 19 Oynanış Videosu | Manchester City vs Manchester United | UEFA Avrupa Ligi Finali

mehmetalpertr

26.7.2018 00:16:25

+1
kapatamıyor muyuz bunu ya .. benim hiç arkadaş yok steam listesinde. gereksiz olarak şak diye PC açınca açıyor sinir oldum. :P
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız