Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam Remote Play Together Tüm Kullanıcıların Erişimine Açıldı

 
Geçtiğimiz ay beta olarak sunulan Steam Remote Play Together özelliği bugün itibarıyla tüm kullanıcıların erişime açıldı.

Bu özellikle birlikte, yerel çok oyunculu oyunlar iOS ve Android cihazlara da taşınıyor. Remote Play Together; Windows, Linux, macOS, iOS ve Android arasında çapraz platformu destekleyerek arkadaşlarınızla oynamanızı sağlar.

En fazla dörde kadar (ideal koşullar sağlanırsa daha fazla) oyuncuyla hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Oynanacak oyuna ana makinedeki oyuncunun sahip olması ve yüklemesi yeterlidir. Diğer oyuncular bilgisayarları ya da Steam Sohbet ve Steam Link mobil uygulamaları aracılığıyla Steam Remote Play yayın teknolojisini kullanarak ana makineye bağlanır.
 
Bunun şerefine Steam'de Steam Remote Play Together indirimleri ve yayıncı etkinliği başladı. Çok oyunculu co-op oyunlar indirimde ve yayıncılar da bu oyunları desteklemek için canlı olarak oynuyor.

İndirimler 25 Kasım'a 21:00'a kadar devam edecek. Buradan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer
Monster TFT: Elementlerin Yükselişi Turnuvası Başladı Borderlands 3'ün Hikaye DLC'si "Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot" Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.11.2019 10:09:18

0
BU OYUNLAR MULTİPLAYER \ CO-OP KATEGORİSİNE GİRERMİ >> NFS UNDERGROUND 2 , MOTOGP 3 URT

Orange20

21.11.2019 02:27:43

0
Remote Play betadayken o kadar stabil değildi. Bu yeni sistem ile dikkatimi çekmeyi başardı gerçekten. En kısa zamanda denemeyi düşünüyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız