Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster TFT: Elementlerin Yükselişi Turnuvası Başladı

 
     Riot Games Türkiye'nin Monster sponsorluğunda gerçekleştirdiği TFT Set 2 Elementlerin Yükselişi turnuvası başlıyor. LoL Partner Programı içerisinden en iyi 16 TFT oyuncusu, para ödüllü TFT Set 2 turnuvasında karşı karşıya geliyor!
 
     LoL Partnerleri arasından seçilen en iyi 16 TFT oyuncusu, 8 kişilik 2 gruba ayrıldı. Her iki grup içerisinde bulunan 8 taktik ustası birbirlerine karşı 5'er oyun oynayacak. Monster TFT Set 2 turnuvasını her katılımcı kendi yayın platformu üzerinden yayınlayacak.
 
A Grubu: Bahtam, BilecikSoul, bstln, HolyThoth, NyuGamingTV, PBY Kaptan, Realvivien, Uthenera

B Grubu: FujitoraHS, Stratera, PsikoLoL, LEVO, JustWoven, kanjugen, TheFlyingRam, Oyunbros
 
     Grup aşamasının sıralamasını ve final aşamasına geçecek 8 kişiyi belirleyecek puan sistemi; 1. 8 puan, 2. 7 puan, 3. 6 puan, 4. 5 puan, 5. 4 puan, 6. 3 puan, 7. 2 puan ve 8. 1 puan.

Final Aşaması

     Grup aşaması sonucunda A ve B grubundan en yüksek puanı alan 4'er kişi 21 Kasım 19:00'da gerçekleşecek 8 kişinin kıyasıya rekabet edeceği final aşamasına geçecek. Final aşaması ilk gün formatıyla aynı şekilde ilerleyecek. Finale kalan 8 katılımcı 5'er oyun oynayacak ve en yüksek puanı alan 4'lü ödüllerine kavuşacak.
 
Turnuva Ödülleri
 
1. 8000 TL
2. 5000 TL
3. 3000 TL
4,5,6,7 ve 8. 1000 TL 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
MDL Chengdu Major Dota 2: Playoff 3. Gün Karşılaşmaları Oynandı! Steam Remote Play Together Tüm Kullanıcıların Erişimine Açıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız