Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam Mağazasının Güncellenmesi Küçük Oyun Yapımcılarına Yaradı


    PC cephesinin en önemli dijital oyun platformu Steam, geçtiğimiz günlerde yepyeni bir mağaza sayfasıyla karşımıza çıkmıştı. Steam'in mağaza sayfası sadece tema olarak güncellenmemiş, yeni özelliklere kavuşmuştu. Görünüşe göre değişen Steam, küçük oyun yapımcılarına önemli katkıda bulunmuş.
 
    Hardcore FPS oyunu Insurgency'nin yapımcısı, Steam mağazasının değişmesiyle beraber yaşananlarla ilgili bir blog mesajı yayınladı. Açıklamalara göre değişimden sonraki 24 saat içerisinde Insurgency'nin topluluk grubuna 3.000'den fazla oyuncu katıldı. Güncellemeden önceki gün Insurgency'nin mağaza sayfası 5.800 tıklanma alırken, güncellemenin yapıldığı gün bu sayı 21.500'e ulaştı. Durum böyle olunca Insurgency'nin satışları da aynı gün artış gösterdi. Bunun haricinde 138.000 oyuncunun Insurgency'i istek listesine eklediği belirtiliyor.
 
    New World Interactive tarafından geliştirilen Insurgency, şimdiye kadar 400.000 satmış. Yapımcı ekip, bir sonraki indirim döneminde yeni mağaza sayfasının oyunun satışlarına büyük etki edeceğini söylüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
insurgency bağımsız indie fps co-op multiplayer new world interactive
Watch Dogs: Bad Blood, Season Pass Sahiplerine Sunuldu Saints Row: Gat Out of Hell'den Yeni Bir Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MoÇü

25.9.2014 00:49:02

0
kesinlikle harika bi oyun.

Orange20

24.9.2014 20:23:31

0
Bence oldukça başarılı bir oyun, gerçekten bir savaş simülasyonu havasında. Oynayan kişi sayısı çok fazla olmasa da CoD havasını en çok yakalayan oyun olduğunu düşünüyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Insurgency
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız