Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SteamWorld Quest 2.0 Güncellemesi New Game Plus ve Daha Fazlasını Getiriyor

 
Image & Form Games, sıra tabanlı rol yapma kart oyunu SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech için ücretsiz 2.0 güncellemesini yayınladı.
 
Güncelleme oyuna New Game Plus modunu ekliyor. Oyunu tamamlayan oyuncular bu mod sayesinde hikaye dışı ilerlemenin büyük çoğunluğu ve önceden toplanmış kartlar ile eşyalar hemen erişilebilir olacak.
 
New Game Plus modunun yanı sıra süper zor olarak nitelendirilen Legend Remix adlı bir zorluk seçeneği de oyuna ekleniyor. Legend Remix mücadeleyi zorlaştırmakla kalmıyor aynı zamanda yeni oynanış unsurları ekliyor.
 
Güncelleme ayrıca Nintendo Switch için HD rumble desteği ve çeşitli hata düzeltmeleri ile oynanış iyileştirmeleri içeriyor.
 
SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech Nintendo Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda ve güncellemenin çıkışını kutlamak amacıyla oyun Nintendo eShop ve Steam üzerinde %20 indirimde.  

Geliştirici günlüğünü aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech Image & Form Games sıra tabanlı rol yapma kart oyunu
Avrupa'da Bu Yılın En Çok Satan Kutulu Oyunları FIFA 19 ve New Super Mario Bros. U Deluxe Walmart Şiddet İçeren Video Oyun Reklamlarını Mağazalarından Kaldırmaya Başladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız