Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

State of Decay'in PC Sürümü Yayınlandı


    Xbox Live'da başarılı işler yapan fakat PC'de oldukça geciken State of Decay'in PC sürümü, Early Access sistemiyle birlikte Steam'de yayınlandı. 19.99 dolarlık fiyatla çıkan State of Decay'in PC sürümü, şimdilik yapım aşamasının ilk dönemlerinde. Oyunu oyunculardan yardım alarak eşzamanlı bir şekilde geliştirmek isteyen Undead Labs, bu yöntemi seçmiş görünüyor. Hatırlatalım, oyunda şu an için klavye + mouse integrasyonu bulunmadığından dolayı X360 kontrollerine sahip olmanız gerekmekte.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Class3 Undead Labs Xbox 360 Xbox Live Zombi state of decay
Spartacus Legends'e Turnuvalar Hazırlanacak NFS: Rivals'in Kapak Tasarımları Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Aerospace

25.5.2014 13:47:38

0
Oyunu oynamak için uygun zaman şimdi. Oyuna pek çok yama çıktı ve sorunlar vs. haledildi. Oyunda artık adam gibi klavye ve fare desteği, grafik ayarları vs. geldi. Oyuna ayrıca grafik optimizasyon yapılmış. Ben walking dead serilerini seven biri olarak, oyundan oldukça zevk aldım. Oyun hakkında kısa bilgi vereyim, Öncellikle oyunda sizler zombi kıyametinden sonra hayatta kalanlarsınız. Büyük bir haritada bir kaç kasabadan oluşan bir dünya içindesiniz. Oyunda aynı walking dead gibi kendinize güvenli bir sığınak buluyorsunuz. Başta bir kilise'ye sığınıyorsunuz, orada diğer hayatta kalanlara katılıyorsunuz. Oyunda yiyecek, malzeme, cephane, ilaç ve benzin, 5 ana hammade. Koloniniz yaşamak için bunlara ihtiyaç duyuyor. Ana üs yakınındaki ev, dükkan vs. diğer binalara toplayıcılık için gidip, oraları zombilerden temizleyip, evinize malzeme taşıyorsunuz. Kaynakları uygun olan evleri kendinize outpost(güvenli bölge?) olarak seçiyorsunuz. Buralar haritada bir güvenli daire kaplıyor ve orada zombi oluşmuyor. Aynı zamanda diğer evdeki yoldaşlar zaman zaman oralara gidip eve malzeme taşıyorlar. Evin etrafını bu şekilde uygun outpost'larla doldurunca, hem güvende oluyorsunuz hem de kaynak sıkıntısı olmuyor. Kazandığınız malzeme ve edindiğiniz etki (influence, görevleri yaptıkça kazanıyorsunuz) puanları ile evinize, gözcü kulesi, revir, alet dükkanı gibi çeşitli eklemeler yapıyorsunuz ve onu bir nevi kaleye dönüştürüyorsunuz. Yalnız boş araziniz limitli, inşaa edecekleriniz arasından eleme yapmanız gerekiyor. Bir süre sonra karşınıza yaşayacağınız yeni potansiyel evler çıkıyor, gereklilikleri karşılarsanız, buralara taşınıyorsunuz, daha büyük yerlere taşınıyorsunuz. Zaman zaman diğer hayatta kalanlarla tanışıyorsunuz, onlarla çeşitli görevler yapıyorsunuz, bazıları size katılıyor. Bu sırada da ana görevler devam ediyor. Diyelim ki evde 12 karakter var, bunlardan sizinle iyi ilişki içinde olanları direk kullanabiliyorsunuz, bu sayede yorulan diğer karakterler dinleniyor, aynı şekilde boştaki bir yoldaşa bana yardım et deyip, görev için yanınıza alabiliyorsunuz. Tüm karakterlerin ayrı özellikleri var, kimi mühendis, kimi polis, kimi öğrenci, hepsini farklı ek özellikleri var ve bunlar zamanla gelişiyor vs. Örneğin dövüş, silah, güç,... bunlar o özellikleri kullandıkça gelişiyor. Sonuçta oyun walking dead ortamını yaratmayı başarmış, ben oynarken çok zevk aldım, bu tarzı sevenler kesinlikle denemeli. Steam'de 20 dolar civarı. Öte yandan internetten edinecekseniz, oyun dışında son yamaları içeren dosyayı da kurmalısınız, yoksa hiç bulaşmayın.(yama state of decay update 18 olarak aranırsa torrenti bulunur)

BSC Misafiri

3.10.2013 23:46:40

+1
Oyunun sonu beklediğim gibi değildi , aşırı derecede saçmalıklar var. Tuş takımı uyarlaması ve optimizasyonlar sıfır duke nukem gibi bu da çuvalladı oyunun atmosferi süper ama hayalkırıklıgı cok bekledim cok sevdim ama umarım pc surumunde biraz değişiklik olur. bir daha bitirmek için sebebim olur.

trkrap

24.9.2013 22:58:30

0
PC için erken sürüm'ü denedim. Klavye+Mouse ile oynanıyor ama çok zorluyor. Mouse hızı fazlasıyla yetersiz ve optimizasyon yapamıyorsun. Aynı şekilde klavyeye de alışmak lazım, çok farklı değil ama adam sana ipucu olarak "arabaya binmek için y tuşuna bas" dediğinde bi oturup düşünüyorum y tuşu hangisiydi diye. Onun dışında oyunu uzun zamandır bekliyorum ve beklentimin karşılığını verecek gibi duruyor. PC için adam akıllı çıkış yapmasını bekliyorum böyle oynanmaz çünkü.

BSC Misafiri

21.9.2013 18:23:56

0
optimizasyon çok kötü...

frivolousam

21.9.2013 17:41:34

0
Oyunun adam akilli cikmasini bekliyorum ben. Klavye/Mouse ile oynanilabiliyormus ama sorunlu imis.

BSC Misafiri

21.9.2013 16:29:38

+1
oyun şu anda klavye ve mouse ile oynanabiliniyor

Utku_20

21.9.2013 16:13:09

0
Oyunun xbox'a çıkmasının üstünden o kadar zaman geçti, bunca süre yapımcılar hiç mi bir şey yapmamışlar. Xbox kontrolleriyle oynamak nedir ya ?!

fnb02

21.9.2013 15:39:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker ne gerek vardı
Oyunu oyunculardan yardım alarak eşzamanlı bir şekilde geliştirmek isteyen Undead Labs.

Mr.Clicker

21.9.2013 15:32:18

-3
ne gerek vardı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
State of Decay
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız