Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

State of Decay, Xbox One'a Gelebilir


     Zombi temasını ve açık dünya oynanışını bir araya getiren State of Decay bu tarz oyunların genelde beğenilmesine rağmen oyuncular tarafından çok tutulmadı. Geliştirici firma daha önce Xbox 360 ve PC için çıkan bu yapımı Xbox One'a gelmeyeceğini söylese de yapılan yeni açıklamalar oyunu yeni nesilde görebileceğimiz yönünde.
 
     Twitter üzerinden oyunun yeni nesil sürümünden bahseden bir oyuncuya geliştirici firma Undead Labs, "Elimizden geleni yapacağız." dedi. Daha sonra "Oyunun Xbox One'a gelmeyeceğiniz sanıyordum. Planlar mı değişti?" mesajına karşılık geliştirici ekip "Hayır bir yıl önce 'sanmıyorum' diyorduk sonra bunu 'bilmiyorum' olarak değiştirdik ve şimdi de bu plan 'tartışılma aşamasında'" dedi.
 
     Kimi oyuncunun sevdiği kimi oyuncunun da beklediğini bulamadığı yapım belki de yeni nesilde oyuncuları memnun edebilir. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Class3 Undead Labs Xbox 360 Xbox Live Zombi state of decay
Luminious Motorunun Arkasındaki İsim Sqaure Enix'ten Ayrıldı Forza Horizon 2'de Bulunacak Arabaların Bir Kısmı Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

24.7.2014 07:15:23

0
Gelirse oyun kıtlığında iyi iş görür.

BSC Misafiri

22.7.2014 21:27:28

0
oyun fena değil ama 1. si online yok en azından co op olmalıydı. 2. si lifeline dlc sinde binaların içine bile giremiyorsunuz çok dandik olmuş

BSC Misafiri

22.7.2014 19:20:40

0
PC sürümünden daha iyi grafiklerle gelsin oynayanı olur.

SenJi

22.7.2014 19:08:11

0
PCde oynama şansım oldu.Oldukça keyifliydi ama en büyük eksiği multiplayer olmaması.Çünkü oyunu oynarken tek değilsiniz yanınızda yapay zekanın yönlendirdiği 2-3 kişi daha oluyor.Onların gerçek oyuncu olmasını yeğlerim.Yeni oyun büyük ihtimal pcyede çıkar,çıktığında bakarız artk.Gerçi çıkmayada bilir oyun bağımsız bir yapımdı o kadar çok beğenilince xbox finansal oalrak destekleyip,yayıncısı oldu ve pcye çıkarttı.Bu oyunu MS exc. yapabilir şimdiden söyliyim.Ama şuda var.MS en son pcye oyun çıkarma projesi dahilinde pcye çıkma ihtimali yüksek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
State of Decay
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız