Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

State of Decay'in DLC'si Bu Ay Sonu Geliyor


    1 milyondan fazla satarak bağımsız yapımcıya göre oldukça başarılı işler gerçekleştiren State of Decay adına yapımcı ekip geliştirme işlerine devam ediyor. Oyunun Breakdown isimli ilk DLC'si duyuruldu.
 
    Resmi siteden bir blog mesajı yayınlayan Undead Labs ekibi, DLC'nin şu an için Microsoft'un değerlendirme ekibine gönderildiğini söyledi. DLC'nin neler içereceği tam olarak belirtilmese de, oyundaki hataların çoğunun düzeltileceği ve oyunun daha da zorlaşacağı söylendi. Breakdown isimli DLC, bu ayın sonunda Xbox 360 için çıkacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Class3 Undead Labs Xbox 360 Xbox Live Zombi state of decay
Dark Souls II'nin Yeni Betası 12 Ekim'de Başlıyor BioShock Infinite - Burial at Sea'den İlk 5 dakika
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

psycho90

8.10.2013 19:32:30

0
Bu oyunun PC için tam sürümü ne zaman gelecek bilgisi olan var mı ?

agathadaemonn

8.10.2013 17:30:54

0
İsme göre mantık yürütürsek, kurduğumuz grup ve güvenli bölge çökebilecek gibime geliyor. Bir de oyuna banditler ile mekanımıza elektrik çekme falan eklense çok güzel olacak. Ayrıca RPG öğelerini biraz daha arttırsalardı keşke, mesela yemek saati olsa ve karakterler hep birlikte oturup yemek yese. Ayrıca sürekli etrafta zombi avı görevleri oluyor bu da çok sıkıcı bence. Sürekli aynı tipte zombileri öldürmemiz gerekiyor, gitmezsek o görevde olan kişi ile aramız bozuluyor falan filan. Sürekli bu görevleri yapmak zorunda olmak çok sıkıcı. Oyun gerçekten güzel ama eklenmesi ve düzeltilmesi gereken çok şey var, daha da geliştirmeleri gerekiyor. Bu haliyle anca 6 saatlik bir oyun, 6 saatte bitirdikten sonra fazla oynamadım hala duruyor bilgisayarımda. Oysa zombi temasına hastayımdır, survival oyunları falan çok severim.

Quirah

8.10.2013 16:09:35

+1
quote:

Orijinalden alıntı: omris2013 microsoftan bu beklenirdi daha pc de berbat oyun varken state of decay pc iyi yapcakken o dlc çıkartsın hemde xbox 360
Oyunun Microsoft'la bir ilgisi yok. Xbox 360'taki her indirilebilir içeriğin onay kazanması için böyle süreç izleniyor o yüzden Microsoft'un adı geçiyor haberde.

omris2013

8.10.2013 16:07:49

-1
microsoftan bu beklenirdi daha pc de berbat oyun varken state of decay pc iyi yapcakken o dlc çıkartsın hemde xbox 360
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
State of Decay
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız