Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Starhawk'ın Açık Betası Önümüzdeki Haftalarda

Starhawk'tan beklentiler çok yüksek değil, ama PS3'e özel bir oyun olması yüksek kalitede olmasını beklememize yol açıyor
     LightBox Interactive ve SCE Santa Monica Studio tarafından geliştirilen Starhawk'ın açık betasının tarihinin önümüzdeki haftalarda açıklanacağı duyuruldu. Bunun yanı sıra kapalı beta ise 3 Ocak'ta sona eriyor.
 
      Açık betaya Uncharted 3'ün içindeki bir kod sayesinde ulaşabileceğimiz söyleniyor. Tabi meraklanmayın diğer oyuncular da farklı yöntemlerle bu betaya katılabilecekler. Sanırım Playstation Plus üyelerine de bu ayrıcalık tanınacaktır.
 
      2-4 kişilik bölünmüş ekran desteğinin yanı sıra 32 kişinin aynı anda online olarak oynayabileceği Starhawk insanların diğer gezegenlerde koloniler kurması konusunu temele alıyor. Biz de bu kolonileşme çabası içinde gücümüzü göstermeye çalışacağız.
 
    2007 yılında piyasaya çıkan ve oyun otoritelerinin büyük beğenisini kazanan Warhawk'ın ruhani devamı olarak lanse edilen Starhawk Kuzey Amerika'da 10 Temmuz'da çıkacak. Oyunun Avrupa çıkış tarihi ise henüz kesinleşmedi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Starhawk WarHawk PS3 Sony Lightbox Interactive PSN
Ragnarok Odyssey'in Açılış Videosu Yayınlandı PS Vita İpuçları 1 (Trophy Bilgileri)

BSC Misafiri

22.12.2011 15:10:57

0
Mrb ben haberle ilgili bir şey sprmak istiyorum. Uncharted 3 special edition paketli aldım fakat içinden Starhawk betasıyla ilgili hiçbir kod yada broşür çıkmadı.Youtube videolarından izledğim kadarıyla sadece standart paketlerde vardı.Koleksiyon paketlerinde bu kod yer almıyor mu? bilginiz varsa açıklarsanız sevinirim iyi çalışmalar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
StarHawk
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız