Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Starfield'ın İlk 45 Dakikalık Kısmını Sızdıran Kişi Tutuklandı

 
 
Bu haftanın başlarında açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield'ın yeni oynanış içerikleri sızdırıldı. Birçok kişi tarafından eleştirilen bu içerikler bekleyenler tarafından tepkiyle karşılandı. Geldiğimiz noktada oyunun ilk 45 dakikalık kısmının ortaya çıktığı bu içeriğin sahibi büyük bir yaptırımla karşılaştı.
 
Oyunun içeriğini sızdıran kişi tutuklandı 
 
 
 
Heyecanla beklenen oyunlar arasında yer alan Starfield'ın oynanış görüntülerini paylaşan kişi tutuklandı. Bu kişi sadece oynanış içeriğini paylaşmakla kalmadı aynı zamanda elinde çalıntı kopyaların da olduğu ortaya çıktı. Çalıntı kopyaları satmaya çalışmasıyla beraber de suçuna suç ekledi. Bu kişinin elinde bulundurduğu kopyaların değeri ise 2.500 ila 10.000 dolar arasında değişkenlik gösteriyor.
 
Yaptığı eylemlerin sonucunu alan bu kişi videolarında ve sosyal medya paylaşımlarında, Bethesda'nın merakla beklenen oyununun birden fazla kopyasının elinde olduğunu ve bulunduğu yerden satmak üzere işlemlere başladığını itiraf etti.
 
Yaptığı bu eylemler sonucunda sızıntı yapan kişi Todd Howard'dan özür diledi ancak bu yeterli olmadı. Sızıntı yapmasıyla beraber büyük bir üne kavuşan bu kişi tutuklandı ve şu anda yaptıklarına bir hayli pişman.
 
Öte yandan beklenen oyun Starfield resmi olarak 6 Eylül'de PC ve Xbox Series X|S platformlarına geliyor. Oyunun erken erişim sürümüne sahip olanlar önümüzdeki hafta yani 1 Eylül'de oynamaya başlayabiliyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Wccftech Starfield uzay bethesda yeni oyun destan yeni nesil oyun
GeForce Now Hizmetine 19 Farklı Xbox Game Pass Oyunu Eklendi Xbox Patronu Phil Spencer: Yılda 4 Farklı Birinci Taraf Oyun Yayınlayacağız
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sarohan

28.8.2023 15:29:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: ezicioyuncu Bir oyun ps5e çıkıyorsa artık exclusive oyun değildir :)
Bütün dert buydu zaten. Habere bak yaptığın yoruma bak, büyük bir BOŞ.

ezicioyuncu

28.8.2023 00:33:49

0
Bir oyun ps5e çıkıyorsa artık exclusive oyun değildir :)

BSC Misafiri

27.8.2023 20:09:18

0
vay şerefsiz.. dünya insanlık nereye gidiyor yazıklar olsun

gamer-x

27.8.2023 19:21:50

0
Bu oyun teknik açıdan sıkıntılı bir çıkış yapmaz umarım

BSC Misafiri

27.8.2023 18:29:55

0
Game pass de 450 liraya premium sürüme güncelleme yaptım benim için değer ek içerik ve 5 gün erken oynama hakkı elde ediliyor bu şekilde.Benim goty oyum belli şimdiden ne olursa olsun ??

BSC Misafiri

27.8.2023 17:25:30

0
NCK: Sızdırdığı videoyu izledim youtube'ta. Yayınladıkları videolardana pek farkı yok sızdırılanların. Bu oyun bir Uzay Similasyonu değil. No Man's Sky vs Elite Dangerous'taki en güzel oynanış özelliklerini oyuna eklememişler. Gezegene uzaydan giriş, iniş, kalkış, gezegende uzay aracıyla geziş, yok. Dolma ekranlırayla bölünmüş bu kısımlar. Güneş sistemi içinde gezegenlerin, ayların etrafında hızlı dolaşma var mı? Görmedim. Gezegenlerde yaya gezecekmişiz. Kötü. Death Stranding oyununda (Kargoculuk Oyunu diyorlar) motor, cip vs. araçlar vardı. Bu eksiklikler dışında oyun videolardan görüldüğü kadarıyla umut vaat ediyor.

Babblebabble

27.8.2023 16:05:18

0
Büyük ihtimal "Oyun çok hit ya kesin çok aranıp istenir, biraz bişey atarım kenara hem" dedi... Ve kayıtlar hurmalara dönüştü.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starfield
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız