Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Starfield Oyununda Gezegenleri Keşfetmenin Belli Bir Sınırı Bulunuyor

 
 
Yılın beklenen oyunları arasında yer alan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield için yeni videolar sızdırılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün videoları sızdıran ve çalıntı kopyaları satmaya kalkışan bir kişinin tutuklandığı haberini yapmıştık. Şimdi ise bir başka sızıntı içeriğiyle karşı karşıyayız. Ancak burada sızıntı içeriğini herhangi bir şekilde paylaşmayacağız fakat yorumlayacağız.
 
Ortaya çıkan bilgilere göre oyunda indiğimiz gezegenlerin sınırları olacak 
 
 
 
Ortaya çıkan ve açıklanan bilgilere göre oyun içerisinde her bir gezegende istediğimiz yere inebilecek ancak bunlar tamamen sınırsız bir şekilde karşımıza çıkmayacak. Yani keşfedilecek alanların belirli bir sınırı olacak. Oyun sistemsel olarak gezegenlerin keşfedilecek alanlarını belirli kısımlara bölecek ve böylece belirli sınırlar dahilinde bu alanları keşfedebileceğiz.
 
Karşımıza çıkan sızıntı video içeriğinde (şu anda kaldırılmış durumda) oyunu oynayan kişinin dümdüz bir şekilde ilerleyerek sınıra ulaşması yaklaşık 10 dakika sürdü. Yani bu da bizlere geniş bir alanın keşfedilebilir olduğunu gösteriyor. Kısaca özetlemek gerekirsek oyuncular Starfield'da gezegenlerin herhangi bir yerine inebiliyor, her ne kadar gezegenlerin tamamını keşfedebilseniz de bir şekilde keşfedebileceğiniz alanın bir sınırı oluyor. Buna görünmez duvar da diyebiliriz.
 
Beklenen oyun Starfield resmi olarak 6 Eylül'de PC (Steam) ve Xbox Series X|S platformlarına geliyor. Oyunun erken erişim sürümüne sahip olanlar önümüzdeki hafta yani 1 Eylül'de oynamaya başlayabiliyor.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Starfield uzay bethesda yeni oyun destan yeni nesil oyun
Gears 6, Serinin İlk Açık Dünya Oyunu Olabilir: İşte Detaylar Dragon Age: Dreadwolf Projesinden Yeni Detaylar Ortaya Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.8.2023 09:35:41

0
Binlerce saat gömücem farketmez 1000 gezegene inme challenge

BSC Misafiri

28.8.2023 23:47:56

+3
Haberi okuyunca hemen fanboyluk yapıp kötülemeye çalışanları anlamıyorum. Daha geniş ama boş bir açık dünya mı isterdiniz?

BSC Misafiri

28.8.2023 20:19:12

+9
1000 gezegen var 100 tane yaşanabilir gezegen var böyle olması gayet normal. Todd Howard bunu çok önceden söylemişti zaten. Ps sahiplerine Allah sabır versin böyle bir oyundan mahrum kalmak gerçekten yıkıcı bir durum.

BSC Misafiri

28.8.2023 20:18:54

+1
Uzay içinde benzer durum söz konusu olabilir, gezegene iniş kalkış ve uzayda bir yerden bir yere gitmek için kullandıkları yöntemler yükleme ekranını gizlemek için var, kullandıkları grafik motoru çok eski yeni ve sınırsız yolculuk zımbırtısına uygun olduğunu sanmıyorum.

Persona_6

28.8.2023 19:27:59

+5
Yine kandırdılar xboxçıları Bir de sızdırılan videoları izledim, animasyonlar, yüz modellemeleri 2011 yılı için mükemmel gözüküyordu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starfield
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız