Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stardew Valley Hakkında Yeni Bilgiler Yolda

 
     PC, PlayStation 4 ve Xbox One'da oldukça başarılı yorumlar ve puanlar alan, pek çok oyun ödüllerine kategorisinde aday gösterilen Stardew Valley, Nintendo Switch için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
     Geliştirici stüdyonun CEO'su ve aynı zamanda oyunun tasarımcısı olan Tiyuri "Oyunun çıkış günü şanslı gününüz olabilir" şeklinde bir açıklama yaptı. Oldukça havada kalan bu sözün altını dolduracak bir açıklama henüz yapılmadı ama yapımcının oyuncular için bazı sürprizleri olabilir.
 
     Daha önce Wii U için duyurulan ancak sonrasında iptal edilerek Nintendo oyuncularını üzen Stardew Valley'in Switch çıkış tarihi henüz belli değil. Belki de bu kadar gazlayıcı bir açıklamanın ardından gelecek tek bilgi oyunun çıkış tarihi olabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mynintendonews Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
AMD Ryzen ve RX Serisinden Quake Champions için "Champions Pack" Hediyesi Paris Oyun Haftasında PlayStation'dan Büyük Haberler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bromdr

2.10.2017 21:56:15

0
5 Ekimde çıkıcaklarını duyurdular zaten siz bu haberi girmeden.Twitter'a gerçekten baksaydınız görürdünüz.Fiyat olarak da $14.99 olarak açıklandı.Süpriz olarak belki kutulu da getiricekler eğer haber yapmak istiyorsanız bilgiler bunlar.

gaussfire

2.10.2017 21:46:37

0
Dark souls serisini getir nintendo iste o zaman gonlumu fethedersin ve direk switch satin alirim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız