Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge - Enhanced Edition PSVR2 için Duyuruldu

 
 
ILMxLAB, PlayStation VR2 için Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge - Enhanced Edition'ı duyurdu. Oyun 2023'te çıkış yapacak.
 
PlayStation VR2'deki donanım özelliklerinden yararlanmak için yeniden tasarlanan Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge - Enhanced Edition, oyuncuları çok çok uzaklardaki bir galaksiye daha da sürükleyici bir şekilde götürecek. Oyuncular etrafa baktığında başlığın içine yerleştirilmiş göz takip sistemiyle beraber gelişmiş görsel deneyimi ve çeşitli manzaraları en üst seviyede görebilecek ve 3D ses teknolojisini hissedebilecek. Oyuncular ayrıca başlık geri bildirimi ve PlayStation VR2 Sense denetleyicilerinde yerleşik olarak bulunan uyarlanabilir tetikleyiciler ve dokunsal geri bildirim aracılığıyla çevrelerindeki dünyayla etkileşimlerini hissedecek ve daha da güçlü bir oyun deneyimi yaşayacak. 
 
Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge - Enhanced Edition, PlayStation VR2'de eksiksiz bir deneyim sunacak. Çıkış tarihi ve fiyatlandırma da dahil olmak üzere ek bilgiler daha sonraki bir tarihte duyurulacak. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge ILMxLAB VR sanal gerçeklik Oculus
Skyrim VR'da Görülmeye Değer Manzaralar Hogwarts Legacy için Yeni Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız