Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Jedi: Survivor için son oynanış fragman yayınlandı

 
 
Electronic Arts ve Respawn tarafından biz oyunculara sunulacak olan aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Survivor için son yani final oynanış fragmanı yayınlandı. Star Wars Jedi: Fallen Order'daki olaylardan beş yıl sonrasını konu alan Survivor, 28 Nisan'da geliyor.
 
Oyun bu ay sonu çıkışını gerçekleştiriyor
 
 
 
Üçüncü şahıs kamera bakış açısına sahip tek oyunculu hikaye odaklı aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Survivor içerisinde farklı gezegenlere adım atarak buraları keşfedecek ve burada bulunan tehlikeleri ortadan kaldırmaya çalışacağız. İlk oyundan sonra farklı dövüş ve aksiyon mekaniklerinin yer aldığı Survivor ile düşmanları ortadan kaldırmanın yeni yollarını kullanacağız.
 
Öte yandan yayınlanan oynanış fragmanında oyundan ara sahneler, bazı ortamlar, karakter animasyonları ve daha fazlası yer alıyor. 
 
Star Wars Jedi: Fallen Order'ın devamı niteliğinde olan Survivor, 16 Mart 2023'te PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming aksiyon STAR WARS Jedi: Survivor™ Standard Edition
Escape from Tarkov'un arena haritaları yeni güncellemeyle beraber ortaya çıktı VCT EMEA 2023 Ligi'nde 2. Hafta Tamamlandı!

aykut291

10.4.2023 21:20:30

0
Sonunda! EA dan adam akıllı bir yapım.Eğer Dragon Age 4 dede bekleneni verirse tekrar eski günlerine kavuşur.Oyun çok çok iyi duruyor hem yeni nesil jenerasyon Oyun.Bakalım valla baya beklenti oluştu eğer hayal kırıklığı yaratmassa gercekten başarılı görünüyor Oyun.Ön incelemeleri olumlu hep.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
STAR WARS Jedi: Survivor™ Standard Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız