Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars: Battlefront'un İlk Genişleme Paketi Outer Rim'den Yeni Detaylar

 
     Star Wars: Battlefront'un ilk genişleme paketi olacak Outer Rim adına bir sanatsal çalışma ve beraberinde bazı bilgiler paylaşıldı.
 
     Outer Rim'in beraberinde yeni haritaları, silahları, kahramanları, yeni bir oyun modunu ve pek çok özelliği getireceği bildirilirken yeni içeriklere dair detayların genişleme paketinin çıkışına yakın duyurulacağı belirtildi.
 
     Duyurulan 3 genişleme paketinin ilki olan Outer Rim'in ardından yaz aylarında çıkması beklenen Bespin, sonbahar aylarında gelmesi planlanan Death Star haricinde 2017'nin ilk aylarında çıkış yapacak ama henüz netleşmeyen bir genişleme paketi daha beklenenler arasında.
 
     Yayınlanan sanatsal çalışmayı aşağıdan görebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 star wars dice battlefield battlefront
Alan Wake’s Return Geliyor GTA Online'da 79 Göreve 2 Kat XP ve Para
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sean john

28.2.2016 03:12:01

0
30 saatten sonra hemen sıkıldım , çok boş bir oyun ve pahalı şuan ek paketleri almazsan oynanmaz.O ek paketler oyundanda pahalı ...

Guest-AEF248198

25.2.2016 20:54:14

+1
Paracıklar, paracıklar, katlansın hep paracıklar.

ploff

25.2.2016 17:33:36

+2
Korsana karsıyız... Orjınal alıyoruz.. Elımızı verıp kolumuzu kaptırıyorz resmen. Star Wars: Battlefront sıngle player yok.. Oyunda neredeyse ara sahne yok.. Grafıkler sahane. Gerısı hıkaye... Bır de utanmadan yenı harıtalar paralı gelecek. Tomb Raıder: Neysekı oyunun tamamını gormek ıcın bır kere para verıp oynayabılıyorsunuz :)) Tabı ekstra kostum vs.. hayatta kalma temalı bır dlc paralı. Hıtman: Aldım almaz olaydım. Sonradan ogrendım oyun bolum bolum yayınlanacakmıs. Ayda bır bolum. Yanlısım varsa duzeltın. The Wıtcher 3: Yapımcı fırmaya helal olsun. Butun dlcler su ana kadar steamda bedava yayınlandı.

senjido

25.2.2016 13:39:24

0
Star wars sömürgeciliği değilde nedir
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: Battlefront
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız