Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars: Battlefront'un Konsol Versiyonunda Sunucu Tarayıcısı Olmayacak


     Dün ortaya çıkan bilgilere göre Star Wars: Battlefront'ta standart göz-gez-arpacık sistemiyle nişan alma olmayacaktı ve bu oyuncuların birçoğunu üzmüştü. Bugün Battlefield serisiyle haşır neşir olan oyuncuları üzecek bir haber daha geldi.
 
      EA'de topluluk yöneticisi olan Matthew Everett, oyunun betası için Reddit'te açılan başlık altında oyunun sunucu tarayıcısının (server browser) olmayacağını, bunun yerine yetenek bazlı bir eşleştirme sistemi kullandıklarını açıkladı.
 
     Burada oyunun konsol versiyonu için gelen bir soruya cevap veren Everett, PC için net bir şey söylemiş değil. Ancak açıklamaya bakılırsa oyunun PC versiyonunda da bu özellik olmayacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 star wars dice battlefield battlefront
PlayStation 4'ün 3.0 Güncellemesi Detaylandırıldı WWE 2K16'nın Güreşçi Listesine 21 Yeni İsim Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

2.9.2015 17:10:25

0
Eğer düzgün bir eşleştirme sistemi olacaksa hiç sorun değil. Zaten oyuncular seviyesine göre oyun bulmak için kullanıyor sistemi eğer bunu oyun bizim yerimize düzgün yapacaksa ne güzel.

oyunbilgini57

2.9.2015 15:28:19

0
BF'de ki gibi Welcome To Noob sunucularına 100 Level olan bir adamın giremeyecek olmasına sevindim .

# Ace #

2.9.2015 14:17:42

+2
Oyuncuları üzecek bir tarafını göremedim. En azından seviye ve oyun becerisine göre kapışmaların yaşanması çok daha zevkli olacaktır.

BSC Misafiri

2.9.2015 13:26:51

+2
Böyle bir eşleştirme sistemi gerekiyordu zaten battlefield serisinde +1000 satten sonra yeni playerlara farm gözüyle bakmaya başlamıştık.Bizim için her ne kadar zevk kaynağı olsada , fps oyunları oynamamış ve farklı bir soluk arıyan bir oyuncununda oyundan alacağı hazzı heder etmeye gerek yok , bu yöntemle muhtemelen daha çok aktif player olacaktır.

fresheyır

2.9.2015 11:26:37

0
eğer bf4deki skill sistemi gibi bir sistem getirip o skille göre bir servera atarsa çok güzel olabilir dota2de mmrın 2500ün altındaysa 2600e bile çıkarmak işkence oluyor oyunu sabote eden takım arkadaşları vb. ama bf4de öyle değildi skillin 100 olsun 2-3 maç oynadıktan sonra 200e çıkarıyordun o yüzden skill sistemi çok güzel olabilir ayrıca iron sight olayınada üzülmenize gerek yok bf3de bf4de uzun saatler oynadım ve yeni bir silaha geçtiğimde asla iron sight kullanmak istemedim 10 kill alıp red dotı açtığım anda onu takıyorum iron sight ile büyük alanlarda çarpışmak bir işkence bence iron sightı dert etmenize gere kyok

Vl.Murad

2.9.2015 11:10:34

+1
Aslında daha iyi, tek tıkla maçtasın. Xbox'da oyuncu eşleştirmeleri de zaten çok başarılı ping-no troll-seviye vs
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: Battlefront
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız