Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star War Battlefront III'ün Fan Yapımı Remake'i Bedava Olarak Yayınlanacak

   
   İptal edilen Star Wars Battlefront III isimli yapımın fan'lar tarafından oluşturulan Frontwire Studios'un Unreal Engine 4 kullanılarak geliştirdiği Galaxy in Turmoil, stüdyonun kendi sitesinden yaptığı açıklama ile Steam üzerinden bedava olarak sunulacağını bildirdi.
 
 
   Açıklamalarında büyük bir şirket olmadıkları ve Star Wars'un patentleriyle boğuştukları için sıkıntılar yaşadıklarını söyleyen yapımcı, Steam ve kendilerini bu durumda yalnız bırakmayan destekçilerine teşekkür etti.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak frontwirestudios star wars battlefront tps fan made
İngiltere'de Geçtiğimiz Haftanın En Çok Satanları Açıklandı BSC Yarışma: Doom Kazananlar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

emrahcey

7.6.2016 14:56:15

0
Starwar battlefront 15 saat kadar oynadım, Evet zevkli güzel fakat aynı haritaları döndür döndür sıkıyor. Hadi sıkılmazsak bu sefer hile bol bol hile adam 70-80 frag almış 8-10 kere ölmüş, yani anlayın. Umarım bu gelirde alternatif olur.

AvPLove

6.6.2016 21:09:38

0
Battlefrond 2 yi deli gibi oynardım sabah akşam genosis oynardım küçücüktüm :) battlefrond 3 ü almak istedim ama steam aşığıyım origine geçmek istemediğim için oynayamıyorum bunu kesin oynarım EA eğer bir müdale etmezse

Ustanak

6.6.2016 16:12:06

0
İlk ve ikinci oyunu deli gibi oynardım ne günlerdi be.. Umarım EA çakallık yapmaz da şu oyun çıkar. Bedava olması çok daha güzel olacak.

Wayward Son

6.6.2016 14:49:47

0
EA yollarına taş koymasın da adamların. Yarım yamalak oyun çıkardılar bir de işini gerçekten yapmaya çalışan insanların önünü kesmesinler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Galaxy in Turmoil
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız