Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Trek: Resurgence Nisan 2023'e Ertelendi

 
 
Geliştirici Dramatic Labs, hikaye odaklı macera oyunu Star Trek: Resurgence'ın 2022 yılından Nisan 2023'e ertelendiğini duyurdu. Oyun PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.
 
Dramatic Labs tarafından atılan bir Twitter gönderisinde şu ifadeler yer alıyor: "Dramatic Labs ekibi olarak Star Trek: Resurgence'ın ilerleyişi hakkında sizi bilgilendirmek istiyoruz. Geliştirme süreci yaz boyunca istikrarlı bir şekilde ilerledi ancak oyuna son bir kez dönüp baktığımızda eksikliklerinin olduğunu hissettik. Sürükleyici bir Star Trek deneyimi sunmak için çıkış tarihimizi 2022'den Nisan 2023'e aldık. Bu bizim için zor bir karardı.
 
Star Trek'e duyduğumuz sevgi ve hayranlığımız bu kararda etkili oldu. Şimdiye kadar başardıklarımız ile gurur duyuyoruz. Star Trek: Resurgence, bir tutku projesi olmaya devam ediyor."
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Star Trek Captain Kirk Spock Digital Extreme Namco Nandai PC PS3 Xbox 360
Bayonetta 3 için Üçüncü Resmi Fragman Yayınlandı Birinci Şahıs Korku Oyunu Scorn Çıkış Yaptı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Trek: The Game
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız