Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Trek: Lower Decks Animasyonundan İlk Bakış Videosu Paylaşıldı

 
 
Bilim kurgu türünün en önemli isimlerinden biri olan Star Trek evreninin yeni üyesi Star Trek: Lower Decks'ten bir ilk bakış videosu paylaşıldı. 
 
Bilim kurgu komedi türündeki bu yeni animasyon dizisi, Starfleet'in en önemli gemilerinden birine hizmet veren destek ekibine odaklanan bir dizi. Komedi türündeki dizinin ilk 10 bölümü 6 Ağustos'ta yayınlanacak. Geriye kalan 12 bölüm ise haftalık olarak yayınlanacak.
 
Dizinin yaratıcılığını Rick and Morty'nin senaristlerinden biri olan ve ayrıca Solar Opposites animasyonunun yaratıcısı olan Mike McMahan üstleniyor.

Seslendirme kadrosunda ise Eugene Cordero, Tawny Newsome, Jack Quaid ve Noël Wells bulunuyor. Bahsi geçen ilk bakış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book Dizi Haberleri Star Trek: Lower Decks star trek oyuncular konusu ne zaman animasyon yayın tarihi fragman
Xbox Oyunları Sunumunda Gösterilen Her Oyun Xbox Game Pass'e Gelecek Tüm Star Wars Filmleri Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız