Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stalker Online, Steam'e Geliyor

 
Mobile Technologies'in duyurusuna göre Stalker Online, Steam'e geliyor. Yapımcı firmanın açıklamasına göre oyun bu sonbaharda Steam'e eklenecek. Ancak oyun şu anda açık beta aşamasında olduğu için, oyunun resmi sitesinden oyunu indirebilirsiniz. Buraya tıklayarak oyunun resmi sitesine ulaşabilirsiniz. Oyunun tanıtım yazısına ve fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Stalker Online, 21. yüzyılın alternatif bir evreninde geçen ve radyoaktif bölgeleri keşfettiğiniz bir oyun. Bu radyoaktif bölgeler Sovyet sonrası Rusya'da geçiyor ve zamanına uygun mimari yapılar mevcut. 
 
Stalker Online bir açık dünya oyunu ve dünyayı özgürce keşfedebilirsiniz. Savaş mekanikleri klasik shooter mekaniklerine sahip ve geliştiricilerin söylediğine göre oyun gerçekçi silahlara sahip. Karakter gelişimi, kilidi açılabilen yeni yetenekler ve RPG elementlerine sahip.
 
İsterseniz tek başınıza başkalarına karşı savaşabilir ya da takımınızı kurup öyle de oynayabilirsiniz. Oyun 3. şahıs bakış açısına sahip olsa da istediğiniz zaman 1. şahıs bakış açısına geçebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Stalker Online Stalker Sovyetler Rusya Açık Dünya RPG
John Wick Hex 8 Ekim'de PC için Çıkacak V4 Geleceğin Sporları Festivali Başladı!

BSC Misafiri

20.9.2019 20:56:42

0
rezalet görünüyor stalker gibi bir efsanenin üstünden para kazanma çabası ama boş bir çaba. stalker 2 yi bekliyorum 4 gözle.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stalker Online
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız