Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix, Final Fantasy Versus 13'e Odaklandı

Final Fantasy Versus 13 karanlık bir dünyaya sahip olacak

     Square Enix, Final Fantasy Versus 13 ile ilgili uzun zamandır bilgi vermiyor. Tokyo Game Show 2011'de de görülmeyecek oyun aslında FF hayranlarının en çok beklediği yapımlardan birisi olma özelliğini taşıyor. Bu oyunun Final Fantasy XIII-2'den daha çok bekelndiğini söylememiz mümkün.
 
    Bu oyuna yeterli ilgiyi göstermediğini düşündüğümüz Square Enix ise sonunda yoğun çalışmalara başlıyor. Final Fantasy XIII-2‘de çalışan Motomu Toriyama ve Yoshinori Kitase bundan sonra Final Fantasy Versus XIII ve Final Fantasy Type 0'a odaklanacaklarını açıkladılar.
 
    Ana ekiplerin geliştirme güçlerinin %100'ünü bu oyunlara ayıracaklarını söyleyen iki yetkili Final Fantasy hayranlarına bir müjde vermiş oldu. Bakalım Final Fantasy Versus XIII 2012 sonuna yetişecek mi?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu final fantasy 13 Final Fantasy Versus 13 square enix
EA'in FPS Oyunu Syndicate'ten İlk Bilgi+Görüntüler Söylenti: 3DS'e Castlevania Oyunu Duyurulacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.9.2011 21:31:38

0
Normal FF'ler JRPG; bu ise Action türünde; bunun dışında grafikler XIII-2'dn daha güzel. Ayrıca bir sürü oyun keyfini artıran özellik var örneğin; noctis (resimdeki adam) ',n cep telefonunu kullanarak resim bile çekebiliyorsunuz.

BSC Misafiri

11.9.2011 12:27:51

0
ff 13 den farkı açık bir dünyaya sahip olması.savaş sistemi gerçek zamanlı olucak.ve gırafikler mükkmemmel olucak.benim en çok hececanladığım konu kocaman bir dünyada özgür bırakılma olayı arabada kullanabiliomuşuz galiba.off heyecanlandım gene :D

aykut291

11.9.2011 12:13:04

-2
Final fantsy 13 den ne farkı oalacakki?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XV
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız