Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: 3DS'e Castlevania Oyunu Duyurulacak

Serinin hayranları için 2D Castlevania'ların yeri çok farklıdır

     Konami'nin en ünlü oyunlarından Castlevania'nın yeni bir oyunu hazırlanıyor gibi görünüyor. Nintendo DS ekranlarında da karşımıza çıkan bu seri şimdi 3DS yolunda olabilir.
 
     Bir çok söylentinin gerçeğe dönüştüğü ve aralarında oyun geliştiricilerinin de bulunduğu Neogaf forumlarında bir kullanıcının haberine göre Tokyo Game Show 2011'de yeni bir Castlevania oyunu 3DS'e duyurulacak.
 
    Bu oyunun yanı sıra yeni bir Contra ve Fire Emblem oyunu da yine 3DS için hazırlanıyormuş. Bu duyuruların TGS öncesinde, 13 Eylül'de yapılacak olan Nintendo konferansında da yapılması mümkün.
 
    3DS'teki Castlıevania projesinin başında büyük ihtimalle Koji Igarashi bulunacaktır. Bu oyunun yine 2D oynanışa sahip olmasını bekliyoruz. Bu arada Konami tarafından geliştirilen Castlevania oyunları ile MercurySteam tarafından geliştirilen PS3 ve Xbox 360'taki oyunu karıştırmamak gerek. Serinin yayıncısı Konami olmasına rağmen 2D oyunlarla, HD oyunlar arasında çok büyük fark var.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak relyonhorror Nintendo 3DS Nintendo 3DS Castlevania
Square Enix, Final Fantasy Versus 13'e Odaklandı Ninja Gaiden 3'teki Yeni Düşmanlar Bu Görüntülerde

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız