Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Splinter Cell Remake Yönetmeni Ubisoft'tan Ayrıldı

 
 
Splinter Cell'in yeniden yapım sürüm (remake) yönetmeni David Grivel, bir LinkedIn gönderisinde 11 yıllık çalışma hayatının sonunda Ubisoft'tan ayrıldığını duyurdu.
 
Grivel ek olarak şunları söyledi: "Ubisoft'ta 11 yılı aşkın bir sürenin ardından artık yeni bir maceraya atılma zamanım geldi. 11 yıl uzun bir süre ve bunu bir gönderide özetlemek neredeyse imkansız ama şunu söyleyebilir ki çok şanslıydım. Yıllar boyunca bu kadar çok harika insanla çalıştığım için kendimi şanslı hissediyorum. Çok fazla arkadaş edindim.
 
Ubisoft Paris'ten (Ghost Recon Future Soldier), Ubisoft Toronto'ya (Splinter Cell Blacklist, Assassin's Creed Unity, Far Cry Primal, 5, 6 ve Splinter Cell Remake) sevdiğim birçok seri üzerinde çalışma fırsatı buldum. Bu yüzden Ubisoft'ta birlikte çalıştığım herkese yürekten teşekkür etmek istiyorum."
 
Splinter Cell remake, geçen yılın Aralık ayında duyuruldu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Ubisoft Splinter Cell: HD Collection hd ps3 ubisoft montreal
Yeni Silent Hill Oyunu mu Geliyor? Gösterim 20 Ekim'de! Obsidian Kurucu Ortağı: Yeni Bir Fallout Oyunu Yapmayı Çok isterim
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.10.2022 15:43:49

+1
quote:

Orjinalden alıntı: waltran yonetmen bile boyle kult bir oyunu "modern oyunculara uygun" hale getirip mahvetmeyi kendine yediremeyip 11 yillik isini birakmis, yoksa ben mi yanlis anladim.
bence yanlış anlamışsın.. üzerinde çalıştığı oyunlara bakarsan asıl bu yönetmenin modern oyunculara uygun oyunlar yaptığını göreceksin. zaten 11 sene öncesine döndüğümde tam ubisoftun kendini bozmaya başladığı döneme denk geliyor. yani nerden baksam adamın ayrılması bu remake için iyi olmuş.

waltran

17.10.2022 12:58:36

0
yonetmen bile boyle kult bir oyunu "modern oyunculara uygun" hale getirip mahvetmeyi kendine yediremeyip 11 yillik isini birakmis, yoksa ben mi yanlis anladim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Splinter Cell: HD Collection
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız