Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Splinter Cell Kreatif Direktörü Ubisoft'tan Ayrıldı

 
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction ile Blacklist kreatif direktörü ve ilk Assassın's Creed oyununun tasarım yönetmeni Maxime Béland Ubisoft'tan ayrıldı.
 
Geçtiğimiz hafta Ubisoft'un bazı üst düzey yöneticilerine yönelik cinsel istismar suçlamaları ortaya çıkmıştı ve aralarında Maxime Béland'ın da bulunduğu birden fazla çalışan soruşturmalar devam ederken idari izne alınmıştı.
 
Ubisoft, Video Games Chronicle'a yaptığı açıklama ile birlikte Maxime Béland'in görevinden ayrıldığını doğruladı.
 
Maxime Béland geçtiğimiz yıl Ubisoft'tan ayrılarak Epic Games'e geçmişti ve bu yılın başlarında tekrar Ubisoft'a geri dönmüştü ve editoryal kısımdan sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapıyordu. Hakkındaki cinsel istismar suçlamalarının ardından bir kez daha şirket ayrılmış oldu.
 
Ubisoft CEO'su Yves Guillemot yaşananlarla ilgili olarak "Hiç kimse iş yerinde taciz veya saygısızlıkla karşı karşıya kalmamalı. Yakın zamanda öğrendiğimiz bu uygunsuz davranışlar tolere edilemez ve edilmeyecek. Bu konuda çekinmeden açıkça konuşan ve onları destekleyen çalışanlarımız için bir şeyi netliğe kavuşturmak istiyorum. Sesinizi duyuyoruz ve şirket içindeki gerekli değişikliklerin sağlanmasına yardımcı oluyorsunuz." dedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VGC tactical shooter pc iPhone xbox 360 Splinter Cell : Conviction Ubisoft Tom Clancy
The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos 27 Ağustos'ta PC için Çıkacak İki Kişiye Fallout 76 için Fallout 1st Aboneliği Hediye Ediyoruz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.7.2020 10:07:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: Supreme Master Troll Adam helada şınav çekiyor. Nasıl bir oyun bu???
Ayaktaki onu döverken yere düşürüyor, o da kalkmaya çalışıyor. Klozeti adamın kafasıyla kırmıştı yanlış hatırlamıyorsam

myze.

5.7.2020 04:49:01

0
Adam helada şınav çekiyor. Nasıl bir oyun bu???

:::LOSTPLANET:::

4.7.2020 22:21:28

0
İyi ama örneğin çok mükemmel bir ressam suça karıştığında tatil döneminde mi bunu yapmıs olur? Gündüzleri eğitim bakanlıgının resmi devlet memuru ögretmeni olup, geceleri eskortluk yapan bir insanın oğretmenliği kötü veya mükemmel diyebilir miyiz? Oyun yapmaya vakit bulamaması garip geldi bana.

BSC Misafiri

4.7.2020 21:37:26

0
“Ashraf ismail (black flag, origins ve valhalla'nın direktörü), şirketteki pozisyonunu kullanarak 11 kadar kadın ile ilişki içerisinde olmak suretiyle karısını aldatmış. alexandre amancio (revelations ve unity'nin direktörü) bir partide kadının birinin yüzünü yalamakla suçlanıyor. andrien gbinigie (Marketing) taciz, tecavüz ve kadının birinin kedisini çamaşır makinesinde yıkamak suretiyle öldürmekle suçlanıyor. ubisoft sofia komple uygunsuzluklarla, mobbingle vs. suçlanıyor.” Ne var canım bunlar her firmada yaşanan şeyler diyenlere önemle duyurulur! Adamlar bu rezillikleri yapmaktan tabikide oyun yapmaya vakit bulamaz.

:::LOSTPLANET:::

4.7.2020 21:22:16

0
Pide yapmıyor ya elinin temizliğinden endiselenelim.Ahlaksızlıgı varsa bireyseldir.Suç da bireyseldir.Oyunun kalitesiyle yapan kişilerin ahlaklarını paralel tutsaydık Rockstar Games'in kiliseden çıkmıyor olması lazımdı.

keremec

4.7.2020 20:57:20

0
Bu mantıkla Rockstar ve Naughty Dog oyunlarin da kötü olması gerekiyor?

Sarohan

4.7.2020 20:39:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bir şirket düşünün ki her biriminden pislik ve irin akıyor.Yaptıkları oyunlardan gelen kötü kokuların sebebini daha iyi anlıyoruz..
Şirketin ne alakası var adamların yaptıklarıyla. Her şirkette çıkabiliyor bunlar. Diğerleri güllük gülistanlık mı sanıyorsun ?

TheNewAtilla

4.7.2020 20:13:37

0
Allahtan bu sene e3 yoktu da “splinter cell nerede” goygoyunu duymadim. Yapmıyor abi adamlar işte zorlamayin

BSC Misafiri

4.7.2020 19:40:32

0
Bir şirket düşünün ki her biriminden pislik ve irin akıyor.Yaptıkları oyunlardan gelen kötü kokuların sebebini daha iyi anlıyoruz..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız