Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spintires'ın Geliştiricisi Kendi Oyununu Sabote Etmiş


    Sıradışı bir off-road sürüş simülasyonu olan Spintires'ın geliştiricisi-yaratıcısı olan Pavel Zagrebelnyj kendi oyununu sabote etmiş görünüyor. Öyle ki geliştirici zaman ayarlı bomba gibi çalışan bazı kodları oyuna ekleyerek oyunun çökmesini, bazen de oynanamaz hale gelmesini sağlamış.

    Zagrebelnyj'in böyle çılgınca bir şeyi yapmasının nedeni ise İngiliz yayıncı şirketin geliştiriciye tonla borcunun olması. Bu duruma sinirlenen geliştirici kodları sabote ederek yayıncıyı tehdit etmişler gibi görünüyor.
İşin ilginç yanı bu hatalar bir oyuncu tarafından keşfedilip düzeltildi. Zaten geliştirici de yayıncı firmayla neredeyse 1 yıldır mantık çerçevesinde bir ilişki kuramadığını belirtiyor.

    Her ne kadar yayıncı firma böyle bir şeyin sadece basının spekülasyonu olduğunu söylese de Spintires'ın Steam'deki satışlarını durdurmaktan da geri kalmadı. Steam'de "çok olumlu" yorumlara sahip olan ve satışlar konusunda da başarılı görülen Spintires'ın bu olaylardan büyük zarar gördüğü ortada. Bundan sonra insanlar oyunu alırken tekrar tekrar düşüneceklerdir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer Spintires Spin Tires Oovee Game Studios off-road araç simülasyon
Far Cry Primal'ın Haritasının Temeli Far Cry 4'ten Kopyalanmış Aradığımız İkinci Dünya Savaşı FPS'si Days of War Olabilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cato16

6.3.2016 20:25:37

0
Araları düzelirse ne olacak acaba? Oyunu git boz, ismini lekele sonra borcum vardı ondan... Alacağın varsa mahkemeye ver kardeşim.

BSC Misafiri

3.3.2016 10:13:53

0
Artık bibseler bu şirketin yapımcının ya da geliştiricinin her neyse işte oyununu kimse almaz :) Hadi geçmiş olsun bende yazam şunların adını sanını bi kenara..

scorpıonkıng

3.3.2016 09:24:10

0
Başlık yanlış olmuş Kendi oyununu olacaktı,oyunu yazmışsınız düzeltirseniz sevinirim.

deadlight54

3.3.2016 09:04:10

0
Anladık paranızı alamadınız da, satın alıp da oynayanların suçu ne? Gidip dava açın ya da anlaşmaya çalışın.

fresheyır

3.3.2016 08:29:02

0
Russians russians are everywhere
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spintires
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız