Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spielberg'ün Halo TV Serisi Halen Geliştirilme Aşamasında

 
     Bundan yaklaşık 4,5 yıl önce E3 2013'te duyurulan ve Steven Spielberg'e emanet edilen proje adına bugüne kadar çok fazla bilgiye sahip olamadık. Öyle ki o duyurudan sonra tanıtılan Halo oyunları bile çıktı ama TV serisinden henüz bir haber yoktu. Konu hakkında konuşan Showtime patronu David Nevins, Halo'nun TV projesinin ölmediğini belirtti. Projenin kesinlikle devam ettiğini ve şu an geliştirilme aşamasında olduğunu belirten Nevins, hem Halo hayranlarını hem de dizi severleri memnun edecek bir işe imza atılacağına inandığını söyledi.

     Bakalım bu uzun süreli bekleyiş daha ne kadar devam edecek. Halo'nun E3 2013'teki TV şovu tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Sea of Thieves Temalı Xbox One Kontrolcüsü Görücüye Çıktı Call of Duty: WWII'nin USS Texas Haritasından Gerçek Dünya ile Görsel Karşılaştırma
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

veterangamer

10.1.2018 18:57:17

0
çıkmasın mümkünse ne oyunu ne dizisi...

Guest-E87629FD5

10.1.2018 04:48:08

+1
Bu herif varsa bol klişeli, arka planda saçma sapan orkestranın çaldığı bir şey gelir. Çöp oyunun çöp dizisi geliyor.

mementopolis

9.1.2018 23:20:03

0
quote:

Orjinalden alıntı: powersmachine54 Aradan 4,5 yıl geçmiş hala geliştirme aşamasında oluyor. Yapacakları bir TV dizisi nasıl hala geliştirme aşamasında oluyor onu hiç anlamıyorum. Büyük bütçeli dizi en fazla 1,5 yıl sürer.
"Canimiz ne zaman isterse" diyorlar. Spilberg'in zamani dahi yok belliki, son cikardigi dililerin zaman dilimlerine bakilirsa. 4.5 yil aradan sonra cikardiklari "nane" ye bakip yorum yapacagiz sonucda. Degiyor mu degmiyor mu diye :)

2K

9.1.2018 21:13:28

0
Master Chief'in konusunu anlatmak yerine Halo 3 ODST tadında yaparlarsa uzayda geçen Band of Brothers gibi güzel bir şey ortaya çıkabilir. Ama Xbox One'ın rezalet ilk tanıtıldığı gün tanıtmışlardı ve o konferansta tanıtılan, söylenen her şeyi 'bir oyuncu olarak bana ne' tadında izlediğimden dolayı unutmuşum bile.

powersmachine54

9.1.2018 19:23:50

0
Aradan 4,5 yıl geçmiş hala geliştirme aşamasında oluyor. Yapacakları bir TV dizisi nasıl hala geliştirme aşamasında oluyor onu hiç anlamıyorum. Büyük bütçeli dizi en fazla 1,5 yıl sürer.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız