Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spelunky 2 PC Versiyonu Çıkışında Online Multiplayer Olmayacak

 
 
Roguelike platform oyunu Spelunky 2 geçtiğimiz hafta PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirdi ve 29 Eylül'de PC'ye geliyor.

PC versiyonunun çıkışında online multiplayer bulunmayacak. Daha sonra eklenecek. İyi haber ise en fazla birkaç hafta sürecek ve beraberinde PlayStation 4 ile cross-play desteğini getirecek.

Geliştirici Mossmouth, online multiplayer'ın PlayStation 4'te biraz zorlu bir çıkış yaptığını ve PC'ye getirmeden önce düzeltmek istediklerini belirtti. PC çıkış tarihini ertelemek istemedikleri için de bu özellik olmadan çıkacak.
 
"Çıkış tarihi konusunda oyuncu topluluğunun geri bildirimlerini dinledik ve Steam oyuncularının en kısa zamanda Spelunky 2'nin tadını çıkarabilmesi oyunun erken yayınlanmasına öncelik verdik."
 
"Bu durum ne yazık ki bu oyunun PC'de online multiplayer olmadan çıkacağı anlamına geliyor ve insanları yanlış yönlendirmemesi için mağaza üzerinden 'Online Co-op' ibaresini geçici olarak kaldırıyoruz. Üzgünüz, bunun ilk günden online co-op oynamak için heyecan duyan oyuncular için hayal kırıklığı yarattığını biliyoruz. Yakın zamana kadar biz de oyunun çıkışıyla birlikte sunabiliriz diye umuyorduk."
 
"Online multiplayer biraz karmaşık ve ince iş istiyor ve olması gerektiği gibi çalıştığında çok eğlenceli olduğu için doğru bir şekilde sunmaya kararlıyız. Bu süre içinde Adventure Mode ve Arena modlarının tadını tek oyunculu veya local multiplayer olarak çıkarabilirsiniz."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Spelunky 2 Mossmouth roguelike platform PS4 PC
Xbox iOS Uygulamasına Uzaktan Oynatma Desteği Geliyor Söylenti: Mass Effect: Legendary Edition Remaster Koleksiyon 2021'in Başlarına Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spelunky 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız