Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylentiye Göre Obi-Wan Dizisinin Yapımına Önümüzdeki Ay Başlayacak

 
Disney+'ta yayınlanan The Mandalorian dizisinden sonra hayranları tekrar heyecanlandıran Disney, Obi-Wan dizisinin müjdesini de vererek bizleri yine heyecanlandırmıştı. Yayın tarihi net olarak belli olmayan dizinin aynı şekilde yapımına ne zaman başlanacağı da belli değil. 
 
Ancak son çıkan söylentiye göre dizinin yapımı önümüzdeki ay başlayacak. Konu Star Wars olduğu zaman bildiğiniz gibi ortalık söylentiyle doluyor ve hangisinin doğru olup olmadığı bir süre anlaşılamıyor. Bir şeyleri saklama konusunda epey iyiler çünkü.  
 
Ancak dizinin yayınlanma tarihi için 2022 denmişti. Çekim öncesi hazırlıklara ve diğer işlere önümüzdeki ay başlanması aslında mantıklı. Her şeyi bitirmek için yaklaşık olarak 1.5 yılları var ki bu da yeterli bir süre. 
 
Dizinin başrolünde Ewan McGregor bulunuyor. Dediğim gibi 2022 yılında da yayınlanması bekleniyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri star wars disney obi-wan dizisi konusu ne zaman oyuncular
HBO Max, Harley Quinn Animasyonuna Henüz 3. Sezon Onayını Vermemiş Marvel's Avengers Beta Dosyalarında Oynanabilir Karakter Listesi Ortaya Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız