Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylentiye Göre Marvel'ın Illuminati Ekibi Marvel Sinematik Evreni İçin Geliştiriliyor

 
Bildiğiniz üzere Endgame ile birlikte Marvel, bir dönemi kapattı, yeni dönem de The Falcon and the Winter Soldier dizisi veya Black Widow filmi ile başlayacak. Her ne kadar önümüzdeki dönemde çıkacak filmlerin vizyon tarihi ve isimleri belli olsa da asıl vurucu olan büyük filmler bu listede bulunmuyor.
 
Büyük filmlerden kastım, geçtiğimiz dönemlerde vizyona giren Avengers filmleri gibi tüm ekibin toplandığı ve hem bütçe hem de gişe olarak daha büyük olan filmler. Çıkan son söylentiye göre Marvel Sinematik Evreni için Marvel'ın Illuminati ekibi ekranlara uyarlanıyor.
 
Bir film mi, yoksa dizi mi olacağı belli değil. Ayrıca haberin kesinliği de yok. Ancak bu ekibin filmini yapmak oldukça heyecanlandırıcı bir durum olabilir.
 
Illuminati ekibi  Namor, Tony Stark, Reed Richards, Black Bolt, Doctor Strange ve Charles Xavier karakterlerinden oluşuyor. Tamamen gizli olan bu ekip, kimsenin haberi olmadan arka planda dünyayı hatta evreni kendi kararları doğrultusunda korumaya çalışan bir ekip.
 
Bu ekip çizgi roman evreninde oldukça büyük öneme sahip. Ancak karakterlere baktığınız zaman ekrana uyarlaması oldukça zor duruyor, özellikle Tony Stark'ın durumu düşünüldüğünde. Ancak yine de Kevin Feige bir yolunu bulacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi Illuminati mcu
SteamWorld Geliştiricisinin Yeni Oyunu The Gunk Heavy Rain ve Beyond: Two Souls Tasarımcısından Yeni İnteraktif Drama As Dusk Falls

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız