Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Yeni PS4 Stokları 1550 TL'ye Satılacak


     Ülkemizde Euro'nun 3 TL'ye dayanması sebebiyle bazı teknolojik ürünlerin fiyatı arttı. Türkiye fiyatı 1399 TL olarak açıklanan Playstation 4'ü fiyatında ise bir artış olması beklenmiyordu. Sony'den Mustafa Yiğit zaten PS4 fiyatlarının kur farkı sebebiyle artmayacağını açıklamıştı.
 
    Buna karşın  Teknosa, Vatan, Media Markt gibi teknoloji marketlerde Playstation 4'ün yarın piyasaya sürülmesi beklenen stoklarının 1550 TL'den satışa çıkacağı söyleniyor. Bu durumun henüz söylenti halinde olduğunu belirtelim.
 
    Sony'nin eğer teknoloji marketlerin fiyat arttırması durumunda nasıl bir tavır takınacağını bilmiyoruz, ama böyle bir şey olursa bu konuda bir yaptırımın olmasının gerektiğini düşünüyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Dean Hall: Rust Bir DayZ Klonu Değil World of Tanks'tan 2013 İstatistikleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

halo80

16.1.2014 10:20:08

-1
iyi olmuş sonyboylara inşallah 2000 lira olur sonraki partide

BSC Misafiri

16.1.2014 10:03:42

0
danity12 Sadece dişi türkiyede yaptırıyorlar sen nerden bilcen ben 10 yıldır almanyada yaşıyorum.hadi sana mutluluklar 800 tl asgari ücretle...

danity12

16.1.2014 00:56:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri DarkAfter
Hollandayı bilmem ama almanyada böyle saçmalıklar yok ben almanyada yaşıyorum 10 yıldır sağlık sistemi çok iyi tr'ye göre yiyecekte çok daha ucuz trye göre.
o yüzden bütün ameliyatları türkiyede oluyo gurbetçiler

edd121

15.1.2014 18:22:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: srknbyz

ne içtiysen aynısından istiyorum edit : 97liymiş zaten orjinal kafaymış bişey içmesine gerek yok.
valla hocam bizde her sey acik.kafama takilan neden konsollara bu kadar camur atmaniz.yas 17 ama xbox live da 23-28 yasindaki kisilerle samimi arkadasligim var(avukatindan tut bilgisayar muhendisine mudurune).her aksam olmasada beraber fifa falan oynuyoruz.senin kafa biraz ucuz iscilige gitmis.

Virtual Reality

15.1.2014 17:50:40

+2
Mustafa Yiğit sözünün eri bir insan değilmiş, bugün bunu bütün Türkiye gördü. Sony hiç bir elektronik ürününe kur değişiminden dolayı fiyat artışı yapmazken, Playstation 4' e yaptı. Ne oyunlara ne dualshock 4' e ne kamerada fiyat artışı yaptı. Sadece ve sadece Playstation 4 de fiyat artışı yaptı. Buda bize gösteriyor ki, spotçular, gold, vs. 1500TL üzerine satıyorsa ve bu kadar da ön sipariş varsa, biz neden 1400TL den satalım. Bizde iteleyelim gitsin dediler. Başka hiç bir açıklaması yok, bu da Sony Türkiye' nin ve Mustafa Yiğit' in nasıl kişilik bir insan olduğunu gösterdi bize Karaktersiz herif, delikanlı gibi çıkıp bir açıklama bile yapmıyor. Tweeter' ın arkasına saklanmış, yalandan bir iki şey yazıp ortamı yumuşatmaya çalışıyor. Adamda, oyuncular almazsa bile nasıl olsa spotçular topluca alır mantığı var. Hatta bazı teknosa mağazalarının, PS4 yanında zorla Killzone satmasında da Sony Tükiye' nin Mustafa Yiğit' in parmağı var diye düşünüyorum. Neden başka oyun değil de Sony oyunu olan Killzone zorla alınmak zorunda bırakılıyor. Neden ? Mustafa Yiğit bir iki teknosa mağaza müdürünü bağlasa PS4' ün yanında bir Sony oyunu iteleseler Sony Türkiye baya oyun satmış olur demi, Türkçeleştirmeye harcanan para nereden çıkacak başka,

Virtual Reality

15.1.2014 16:39:24

0
Bu arada, amazondan 1250TL değil, gümrük iadesi ile 1100TL ye alınıyor. 1250TL ye alan arkadaş, amazon' un dolar kurunu TL ye çevirip aldığı için 100TL fazla ödemiş, çevirmeseydi, zaten bankası Türkiye deki gerçek kurdan çevirip ekstresine yansıtacaktı ve fazladan 100TL ödemeyecekti. 1550-1100=450TL çok ciddi fark ve 1 ay amazon garantili almaya değecek bir fark, hatta şöyle söyleyeyim yanında bir dualshock 4, bir oyun veya kamera alırsanız. Türkiye ile arasında ki fiyat farkı daha da açılıyor. Amazondan alacaklar, kuru kuruya almayın, yanında bir kol bir oyun da alın derim. Bu durumda çok çok avantajlı olacaksınız ve 1 ay garantili almış olmanız içinizde bir sıkıntı olmayacak. Çünkü cihaz bir sene sonra bozulsa bile, Türkiye den daha ucuza aldığınız dualshock 4 ve oyunun fiyat farkı, sizin bozulan PS4' nüzü özel serviste paranızla tamir ettirmenizi sağlayacak.

OldGamers86

15.1.2014 16:32:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx Ben böyle şerefsizlik görmedim. Kur artışına göre fiyat artırıyor Sony Türkiye, sanki Türkiye de elektronik ürün satan tek distribütör Sony Türkiye, diğer elektronik ürün satan distribütörler niye fiyat artışına gitmiyor. Bu olayı biri bana açıklayabilir mi?

Bunların yaptığı şerefsizliğin en önde gideni değil mi? Türkiye de oyunculara oyunculuğun gelişimine vurulmuş bir hançer değil mi?

Oyunları Türkçeleştirmek için masraf yaptığını bahane edip, her kur değişiminde fiyat artışına gidecekse Sony Türkiye, yemişim Türkçe dil destekli oyununu
Türkçe dil destekli oyun falan çıkarmasın, oyunları Türkçeleştirmeye para harcamak yerine, PS4' ün ve oyunların fiyatını düşürsün veya artırmasın.

Kur değişiminden etkilenen tek şirket bunlar sanki anasını satayım. Ne kadar narinler, en ufak kur artışında hemen fiyat artırıyorlar. Böyle satış politikası mı olur lan

-

Kur falan hikaye, diğer ürünlerinde niye zam yapmıyorlar da sadece PS4 de yapıyorlar. Millete çakma derdindeler. Kur' un etkisinden dolayı olsa, Sony Türkiye bütün ürünlerde fiyat artışına gider.

Harbi diyorum adam değil bunlar, bu kadar şerefsizlik olur. Zamanında, Özgür Kirazcıyı mumla arayacağız diye defalarca yazmıştım.

Bu adi politikayı bu şirketlere devlet öğretti, çünkü devlette aynı politikayı vergilendirmede vatandaşa uyguluyor. Geçir gitsin.

Sony Türkiye ye bu saatten sonra ancak bu ödül yakışır.

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın
Ödül güzel olmuş arkadaşım. Bol bol paketlemek lazım bu hediyeyi...

Yusufigit

15.1.2014 16:31:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri DarkAfter Hollandayı bilmem ama almanyada böyle saçmalıklar yok ben almanyada yaşıyorum 10 yıldır sağlık sistemi çok iyi tr'ye göre yiyecekte çok daha ucuz trye göre.
paran yoksa ister abd ister dünyanın en zengin ülkesinde yaşa hayat maalesef parası olana güzel not avrupanın en büyük avantajı dezavantaj gibi gözüksede euro dur heleki teknoloji için büyük beli nimettir.Bize abd den gelel ürün daha hiç bir vergiye tabi tutulmadan 2.20 ile çarğılıyor avrupada 0.75 le

BSC Misafiri

15.1.2014 16:00:19

0
DarkAfter Hollandayı bilmem ama almanyada böyle saçmalıklar yok ben almanyada yaşıyorum 10 yıldır sağlık sistemi çok iyi tr'ye göre yiyecekte çok daha ucuz trye göre.

Virtual Reality

15.1.2014 15:48:25

+2
Ben böyle şerefsizlik görmedim. Kur artışına göre fiyat artırıyor Sony Türkiye, sanki Türkiye de elektronik ürün satan tek distribütör Sony Türkiye, diğer elektronik ürün satan distribütörler niye fiyat artışına gitmiyor. Bu olayı biri bana açıklayabilir mi? Bunların yaptığı şerefsizliğin en önde gideni değil mi? Türkiye de oyunculara oyunculuğun gelişimine vurulmuş bir hançer değil mi? Oyunları Türkçeleştirmek için masraf yaptığını bahane edip, her kur değişiminde fiyat artışına gidecekse Sony Türkiye, yemişim Türkçe dil destekli oyununu Türkçe dil destekli oyun falan çıkarmasın, oyunları Türkçeleştirmeye para harcamak yerine, PS4' ün ve oyunların fiyatını düşürsün veya artırmasın. Kur değişiminden etkilenen tek şirket bunlar sanki anasını satayım. Ne kadar narinler, en ufak kur artışında hemen fiyat artırıyorlar. Böyle satış politikası mı olur lan - Kur falan hikaye, diğer ürünlerinde niye zam yapmıyorlar da sadece PS4 de yapıyorlar. Millete çakma derdindeler. Kur' un etkisinden dolayı olsa, Sony Türkiye bütün ürünlerde fiyat artışına gider. Harbi diyorum adam değil bunlar, bu kadar şerefsizlik olur. Zamanında, Özgür Kirazcıyı mumla arayacağız diye defalarca yazmıştım. Bu adi politikayı bu şirketlere devlet öğretti, çünkü devlette aynı politikayı vergilendirmede vatandaşa uyguluyor. Geçir gitsin. Sony Türkiye ye bu saatten sonra ancak bu ödül yakışır.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Yusufigit

15.1.2014 15:27:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: aykut291 Aynen öyle işte Hollandaya giden benim de arkadaşım var senin dediğinin aynısını söylüyor. Rakamsal olarak bizden yüksek olabilir ama giderlerle kıyaslamak gerek. Amerika da da öyleymiş Teknoloji çok ucuz araba çok ucuz ama orda paran yoksa Hastaneye gidip tedavi olamıyomuşsun. Millet sigorta şirketlerine bir ton para yatırıyomuş. Filimler de falan görüyordum da inanmıyodum ama gerçekten öyleymiş yani. her ülkenin kendine göre + sı - si var işte Hiçbiryer dört dörtlük değil. He varmı var Mesela Yeni zellan da ve Norveç gibi ülkeler de hayat gerçekten daha güzelmiş bilmiyorum yani dışardan hiçbişey görüldüğü gibi değil.
benim rahmetli nenem ambulans parası olmadığı için ayağı kırık 2 gün maaş yatmasını bekledik. -Arabada vergi az +Kapının önüne park etsende park ücreti (saçma sapan cezalara girmiyorum) velhasıl tabiki türkiye çok zengin refah bir ülke değil ama ugandada değil orta direk gelişmeye çalışan ülke dalgalana dalgana büyüyor işte. Vergi meselesine gelirsek türkiyede yılda %5 civarında cari aık var.temizlikçiden öğrenciye herkes iphone alır dışarı domates ihracat edersek olacağı bu maalesef.Zaten taksit sınırlandırması ve ek vergiler almayın alıyorsanız bu açığı sizin veriglerinizle kaparız demek.Üretim artmadıkça (bilişim) daha böyle sürer. @BSC Misafiri

BSC Misafiri

15.1.2014 15:23:11

0
Aykut291 Almanyada yiyecek türkiyeye göre gayet ucuz etin kilosu 6 euro mesela türkiyede 100 tl'lik alışverişi burada 60-70 tlye yapıyorsun ayrıca sağlık sistemi çok iyi almanyada türkiyeye oranla sen inanma o avrupaya burun kıvıran oraların değerini bilemeyen insanlara...

aykut291

15.1.2014 15:11:35

0
Aynen öyle işte Hollandaya giden benim de arkadaşım var senin dediğinin aynısını söylüyor. Rakamsal olarak bizden yüksek olabilir ama giderlerle kıyaslamak gerek. Amerika da da öyleymiş Teknoloji çok ucuz araba çok ucuz ama orda paran yoksa Hastaneye gidip tedavi olamıyomuşsun. Millet sigorta şirketlerine bir ton para yatırıyomuş. Filimler de falan görüyordum da inanmıyodum ama gerçekten öyleymiş yani. her ülkenin kendine göre + sı - si var işte Hiçbiryer dört dörtlük değil. He varmı var Mesela Yeni zellan da ve Norveç gibi ülkeler de hayat gerçekten daha güzelmiş bilmiyorum yani dışardan hiçbişey görüldüğü gibi değil.

pozitron84

15.1.2014 15:04:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: popkolik25 BOYKOT EDİP ALMAYALIM.GÖRSÜNLER 1550 TLYİ.ZATEN PS4 ALDIRACAK OYUN BİLE YOK.BAKIŞMAK İÇİN Mİ ALACAĞIZ!!!!!!!!!!!!!!!
en doğrusu.1550 tl.1200 tl ye pahalı diyorduk birde

Yusufigit

15.1.2014 14:43:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: fifo
alıntı:

Orijinalden alıntı: aykut291

Öyle senin bildiğin gibi havadan bilgiyle öyle değil işte benim de Almanya da Avrupa da tanıdıklarım var. Adamlar asgari ücretti bizden yüksek olabilir ama bir okadar da Giderlerin çok fazla olduğunu söylüyolar.Herşey herkezin anlattığı gibi değil inanın yaşama dan bilemezsiniz diyolar.
Türkiye de nasılsa orda da birçok insan öyle geçim derdi var olduğunu söylüyolar. Gittin kendi gözlerinle gördünmü? Orda da vardır sorunlar hayatın senin anlattığın kadar şatafatlı olduğunu zannetmiyorum.He buraya göre daha iyidir ama abartmışsın!



Almancıların klasik söylemidir o inanma, ha durumları son zamanlarda kötüye gittimi? Evet euro geçişinden sonra hepsi kayıpta ama emin ol yine bin kat iyidir.
belki almancı değilim ama hollandacıyım inannın 2.500 euro aşağısı yaşam yok demek mesela burda teknoloji ucuz (tv hariç) ama gıda tekstil türkiyenin 2 katı.salatalık tek tek satılıyor ekmek 2 euro sen düşün artık

fifo

15.1.2014 14:09:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: aykut291 Öyle senin bildiğin gibi havadan bilgiyle öyle değil işte benim de Almanya da Avrupa da tanıdıklarım var. Adamlar asgari ücretti bizden yüksek olabilir ama bir okadar da Giderlerin çok fazla olduğunu söylüyolar.Herşey herkezin anlattığı gibi değil inanın yaşama dan bilemezsiniz diyolar. Türkiye de nasılsa orda da birçok insan öyle geçim derdi var olduğunu söylüyolar. Gittin kendi gözlerinle gördünmü? Orda da vardır sorunlar hayatın senin anlattığın kadar şatafatlı olduğunu zannetmiyorum.He buraya göre daha iyidir ama abartmışsın!
Almancıların klasik söylemidir o inanma, ha durumları son zamanlarda kötüye gittimi? Evet euro geçişinden sonra hepsi kayıpta ama emin ol yine bin kat iyidir.

fifo

15.1.2014 14:06:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit Bir ara "konsol lüks" diyordum "bu ülke için." Değiştirme vakti gelmiş bu sözü. Artık "aşırı lüks." Almayın arkadaşlar. Bırakın ellerinde patlasın getirenlerin. Milleti iyice enayi zannetmişler. Mis gibi Pc var. Ya da illa konsol diyorsanız ps3 alın. Oyunlar ps4'te oturana kadar beklersiniz böylece. Zaten ortada doğru düzgün oyun yok.
Bravo suçu getirene bulmuşsun ya, euro 3 lira olmuş, kdv'ye hariç +%20 ötv uygulanıyor bu ürünlere, sence suç hala yasal ithalatçısında öylemi?

crankiertiger

15.1.2014 13:49:44

0
Amazondan almak varken Türkiyeden almak cidden salaklık DH`de rehberi var 535 dolara(1174tl) geliyor toplamda sorun çıkarsada amazon değiştiriyor ürünü.

Rogue Agent

15.1.2014 13:38:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: edd121

sana konsolu ve oyunlari tabiri caizse 1600 tl ve 200 tl ye ittiriyorlarsa ya paran cok ya da beyin firarda.2.eli var yurtdisi si var kardesligi family`si var.var babam var.sen city car driver oynamaya devam et o zaman.pc exclusive birde g27 alirsin ohh mis tek basina takil.
ne içtiysen aynısından istiyorum edit : 97liymiş zaten orjinal kafaymış bişey içmesine gerek yok.

BSC Misafiri

15.1.2014 12:49:40

0
_RevO_15.01.2014 01:15:23makarnayı çok yemişsin kanka. ----- Bosver tartışma yoldaş bu adamda bl00dtime gibi ağır akp fanboyudur.

freakofnature

15.1.2014 12:25:35

0
Teknosa canı isterse 2000dende satar buna ne sony karisir ne kimse TEknosa firmalara urun adedi konusunda anlasir ve urunler satildiktan sonra parasini oder. COgu firmada boyle yapar. Adam firmalarla 1399 dan anlasmistir. 1000 adet mal icin tanesi bu fiyattan der. Atiyorum Teknosa 1550den verse her bir urunden 150 tl kar eder. Hepsi satilincada teknosa parasini oder. Ayrica acelesi olmayan Şubati beklesin almasin

BSC Misafiri

15.1.2014 12:19:01

-1
1550 tl olanlar bence bundle paketleri olabilir . Knack bundle vs.

Karpuzcu.

15.1.2014 11:10:32

0
Sabah Teknosa ve MediMrkt e gittim konuştum fiyat 1549 dediler. Sony ve Bimeks de 1399 fiyat dediler. Buyrun bakalım

crossmatch

15.1.2014 11:05:29

-1
Ya birader, hadi 1450 olur anlarım da 1550 nedir? Eğer öyle bir şey hakikaten olursa almayalım arkadaşlar. Sony Center Online mağazadan satsın. Kapıda nakit/kredi kartı vs vs. Allah aşkına sen Sony'sin. Sen nasıl satıyorsan sat, alıcın seni bulur da, zaten ürününün stoğu az. Teknosa vb yerlerin karaborsa yapmasına izin mi vereceksin? Teknoloji marketlere lafın geçmiyorsa koy Center sat gitsin.

BSC Misafiri

15.1.2014 09:42:51

-2
_revo_ Hikaye anlatma bize ben almanyada yaşıyorum işsizlik maaşı ile s3 araba aldim ve simdide araba alicam normal maaş alanin halini sen dusun.turkiyede nerde asgari ucretli biri taksitsiz bi koşuda ps 4 aliyomus ?? Benzin 1.40 euro budamı pahalı ? Etin kilosu 6 euro budami pahali tr ye gore ha ??

EmuMaster

15.1.2014 09:01:33

+1
quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk Rakip olmayınca böyle oluyor işte ne one nede pc ps4 yerini tutmuyor tutmaz rakipte olamıyor ondan sonra mağzada paramızla rezil oluyoruz beklerim fiyatı düşene kadar olur biter
Adam eleştirirken bile sony'i övüyor vallaha pes. İlk defa tebrik ediyorum seni.

BSC Misafiri

15.1.2014 08:23:19

+3
_RevO_ 15.01.2014 01:15:23 makarnayı çok yemişsin kanka.

BSC Misafiri

15.1.2014 08:23:04

+1
Amazondan alın bitsin gitsin işte bana 1100tlye geldi gümrük dahil .

bozcan

15.1.2014 01:57:59

-1
Aklıma takıldı kim çıkarıyor bu söylentileri kim?

BSC Misafiri

15.1.2014 01:07:06

+1
sony türkiyenin başındaki insanların iş bilmezliği başka hiçbişey değil,şu makinayı 13 aralıkta kaç tane gerçek oyuncu alabildi merak ediyorum,makina karaborsaya düştü varmı böyle bi olay 2000liradan satıyor şrfszler.ps4 alanlar ya spotcular,ya tanıdığı olanlar,yada sony centerların patronları ilk olarak edindi,bide kurdan dolayı fiyat yükseldi, mustafa yiğit'i acaip derecede başarısız buluyorum.microsoft senin kadar aptal bi firma görmdim bu arada sen anca türkiyede windows sat,,ps4 almaktanda vazgeçtim zaten şu olaylar hevesimi kırdı oyunda yok zaten ps3'e devam edicem,gerçek türk oyuncuları madur edilmiştiir kimse spota yönelmesin bu yaptıklarını yanlarına kar bırakmayalım !

TEKİN 1881

15.1.2014 00:56:28

+1
ulan bu ülkede zevk alacak birşey de bırakmadılar ha. otomobil pahalı, yakıt pahalı, konsol pahalı, oyunlar pahalı, internet pahalı, pc ve pc parçaları pahalı, vs uzar gider. bari şu teknolojimize karışmasaydılar. avrupada bizimkinin yarı fiyatının bile altında satılıyor.

capoeira_GS

15.1.2014 00:39:20

0
almayın arkadaşlar illa alacağım diyorsanız bence amazon'dan alın kargo+vergi herşey dahil 1150-1200 tl geliyor, biz Türkiye'den alalım dedikçe adamlar bizi kazıklmaya çalışıyor konsollar ellerinde kalsında görürüm ozaman, mecburen fiyatarı normal düzeye çekerler adınada inidirim derler

rambocuk

15.1.2014 00:13:40

-1
Rakip olmayınca böyle oluyor işte ne one nede pc ps4 yerini tutmuyor tutmaz rakipte olamıyor ondan sonra mağzada paramızla rezil oluyoruz beklerim fiyatı düşene kadar olur biter

OldGamers86

15.1.2014 00:12:49

+6
Bu ülkenin durumu nedir böyle, insan gerçekten üzülüyor. Gönül isterdi buradaki insan da alsın uygun fiyatlara. Oysa yurdışındaki vergili fiyatın vergilisini alıyor. Eh bir de kar etsinler-miş-miş de miş.. Eskiden online oyun diye bir şey yoktu ama oyunlar bu kadar pahalı değildi. Orjinal oyun aldığımı hatırlarım 30tl'ye. Ne günlerdi. Şimdi soyguna dönmeye başladı iyice bu iş. Allah sonumuzu hayır etsin. Bir eğlencemiz var onu da ipoteğe almaya çalışıyorlar...

smalsrol

14.1.2014 23:58:01

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Öncelikle İyi Geceler Arkadaşlar Şimdi Bu Playstation 4 olayı beni de çok gerdi Dün Sony Center'ı aradım dedim ki elinize ps4 ne zaman geçecek diye sordum belli değil dedi ama arkadaşlar site de ön sipariş almışlar sonra da daha belli değil diyorlar biz alıcağımızı aldık gerisini s...ktir et der gibi Sony Türkiyenin Bize Hiç Bir faydası yok ps3 te de böyle oldu herkes sorun yaşadı Teknosa öyle Bimeks Öyle Ben Anlamıyorum yani bunların satış mantığını adamın yaptığı muhabbete bakın ya aradım dedim ki siteye ürünü koymuşsunuz ürün stokta birde ama sipariş veremiyoruz neden çünkü sadece mağaza içi alışveriş yapabiliyorlarmış PS4 te biraz daha sıkarlar sa canımı Xbox One Alıcam Bu ne ya Ne bitmez Ne Dertli Problemliymiş şu ps4 ya illallah ettim
Ben bunu bilir bunu söylerim, Sony türkiye gerçekten cok acemiymiş.

deebrown

14.1.2014 23:46:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: MaxKonsol Şöyle bir avrupa ülkelerindeki asgari ücrete baktım.Bizim ülkemizde asgari ücret yaklaşık olarak 270 euro iken almanya da 2234 euro..Yani adamlar için konsol almak problem değil oyun almak problem değil..Hatta sizin için avrupadaki 12 ülkenin asgari ücretinin ortalaması hesapladım : 1.211 euro .. Amerikada ise 988 euro asgari ücret var.

Sözün kısası adamlar için ps4 almak , eve giderken 5 dakika uğrayımda şu yeni çıkan neydi onun adı playstation mı ne ondan alıyım demek gibi birşey..Bizim için durum çok farklı nerde 270 euro nerde 1.211 euro..Onların ps4 ü 399 euro ya alıpta bizim 516 euroya aldığımızı saymıyorum bile !!!

Akşam akşam yine damarıma bastılar..Tam da doğacak ülkeyi bulmuşuz arkadaş.Olacaktık alman vatandaşı ohhh..

Heriflerden filozof çıkar adamın para gibi bir derdi yok ki hayatı sorgulayacak zamanı var adamın..
Arkadaş o kadar güzel özetlemiş ki zaten diyecek fazla söze gerek yok artık aslında. Benim aklıma geliyordu zaten böyle durum olacağı. Söylenti denmiş gerçi ama olursa hiç şaşırmayacağım. Memleket hakkında takip ettiğimiz haberlerden hiç şöyle hayırlısına , sevindiricisine denk gelmiyoduk internette veya TV'lerde girip BSC'ye kendimizi tatmin edelim şu sevdiğimiz oyun dünyasında ki güzel haberlere diye , sonunda bu sitede gerçekleşirse moralimizi bozacak bi haberle karşılaştık arkadaş. Allah hayırlara çıkarsın şu halimizi ne diyelim.

BSC Misafiri

14.1.2014 23:44:17

0
Öncelikle İyi Geceler Arkadaşlar Şimdi Bu Playstation 4 olayı beni de çok gerdi Dün Sony Center'ı aradım dedim ki elinize ps4 ne zaman geçecek diye sordum belli değil dedi ama arkadaşlar site de ön sipariş almışlar sonra da daha belli değil diyorlar biz alıcağımızı aldık gerisini s...ktir et der gibi Sony Türkiyenin Bize Hiç Bir faydası yok ps3 te de böyle oldu herkes sorun yaşadı Teknosa öyle Bimeks Öyle Ben Anlamıyorum yani bunların satış mantığını adamın yaptığı muhabbete bakın ya aradım dedim ki siteye ürünü koymuşsunuz ürün stokta birde ama sipariş veremiyoruz neden çünkü sadece mağaza içi alışveriş yapabiliyorlarmış PS4 te biraz daha sıkarlar sa canımı Xbox One Alıcam Bu ne ya Ne bitmez Ne Dertli Problemliymiş şu ps4 ya illallah ettim

TLOU

14.1.2014 23:09:51

0
Şimdi kur arttıysa elbet artması gerek ama bu da çok fazla

Project Scorpio

14.1.2014 23:00:16

+2
Yine çoğu kişi alamayacak konsolu ilk partidinin 2 katı fazla geliyor ama örneğin ilk parti TR ye 2000 adet geldiyse bu sefer 4000 adet gelecek yani bir mağazaya 5 adet geldiyse bu sefer 10 adet gelecek ama alacak olanlar çok erken davransın yine geldiği gibi tüm stoklar bitecektir.

dobermann

14.1.2014 22:49:50

+3
Sony'den Mustafa Yiğit zaten PS4 fiyatlarının kur farkı sebebiyle artmayacağını açıklamıştı. Yani diyor ki zaten başta fiyatı öyle bi şişirmiştik ki euro 4 lirada olsa gene sağlam kar ediyoruz sülalemiz raat

Kanae

14.1.2014 22:48:23

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Bernhard [html]


     Ülkemizde Euro'nun 3 TL'ye dayanması sebebiyle bazı teknolojik ürünlerin fiyatı arttı. Türkiye fiyatı 1399 TL olarak açıklanan Playstation 4'ü fiyatında ise bir artış olması beklenmiyordu. Sony'den Mustafa Yiğit zaten PS4 fiyatlarının kur farkı sebebiyle artmayacağını açıklamıştı.
 
    Buna karşın  Teknosa, Vatan, Media Markt gibi teknoloji marketlerde Playstation 4'ün yarın piyasaya sürülmesi beklenen stoklarının 1550 TL'den satışa çıkacağı söyleniyor. Bu durumun henüz söylenti halinde olduğunu belirtelim.
 
    Sony'nin eğer teknoloji marketlerin fiyat arttırması durumunda nasıl bir tavır takınacağını bilmiyoruz, ama böyle bir şey olursa bu konuda bir yaptırımın olmasının gerektiğini düşünüyoruz.
 

[/html]
3. Dünya ülkesi olduğumuz için distribitörlerin cebine iyi para iniyor.

popkolik25

14.1.2014 22:44:04

+1
BOYKOT EDİP ALMAYALIM.GÖRSÜNLER 1550 TLYİ.ZATEN PS4 ALDIRACAK OYUN BİLE YOK.BAKIŞMAK İÇİN Mİ ALACAĞIZ!!!!!!!!!!!!!!!

BSC Misafiri

14.1.2014 22:38:57

+1
ulan vrya yok böle bisey ya allah belanızı vermesin.. -__--

560ti

14.1.2014 22:29:35

+3
PS4 için biriktirdiğim para'yı LÖSEV'e bağışlasam daha mutlu olurum.1600TL harika bir fiyat Ülkemiz harika biryer. Konsol aşırı lüks olmuş.Konsol'a çıkıcak EXC oyunları Youtubeden izlersiniz diyen bir arkadaşımız var.1600TL Verip PLUS'a Yıllık 100TL Ödeyip Oyunlarına 150 200TL vericeksem Youtube'tan izlerim "Bölümsonucanavarı" "Oyundayız" yapar ise onları izleriz.Mesut çevik bizim için oynar onu twitch'ten izleriz.Arkadaşımızın yazdığına göre Türkiyedeki askari maaş 270 Euro ama senin maaş'ın heralde 3000 4000TL Allah mesut etsin EXC Oyunlarınla bir ömür boyu yaşa :)

aykut291

14.1.2014 22:24:26

+1
Öyle senin bildiğin gibi havadan bilgiyle öyle değil işte benim de Almanya da Avrupa da tanıdıklarım var. Adamlar asgari ücretti bizden yüksek olabilir ama bir okadar da Giderlerin çok fazla olduğunu söylüyolar.Herşey herkezin anlattığı gibi değil inanın yaşama dan bilemezsiniz diyolar. Türkiye de nasılsa orda da birçok insan öyle geçim derdi var olduğunu söylüyolar. Gittin kendi gözlerinle gördünmü? Orda da vardır sorunlar hayatın senin anlattığın kadar şatafatlı olduğunu zannetmiyorum.He buraya göre daha iyidir ama abartmışsın!

carlosolivera31

14.1.2014 21:50:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son
alıntı:

Orijinalden alıntı: carlosolivera31

1550 tl alırsın üstüne zorla kılızone almak zorunda kalırsın bu sana 1750 lt patlar teknosaysa eyer herşeye değer :D :D :D

http://www.gityat.com/s/swf/1570-Ruyalar-gercek-olsa-Emel-Sayin
son RUYAYDI GERÇEK OLDU

carlosolivera31

14.1.2014 21:49:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: ineque
alıntı:

Orijinalden alıntı: carlosolivera31

hadi beyler sallayın xboxone alın 1100 tl 3 ay live bedava :DDDDDD

nerde 1100 tl xbox one?
yok la şaka 1100 tl olsa bi tane daha alırdım :D

Wayward Son

14.1.2014 21:49:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: carlosolivera31 1550 tl alırsın üstüne zorla kılızone almak zorunda kalırsın bu sana 1750 lt patlar teknosaysa eyer herşeye değer :D :D :D
http://www.gityat.com/s/swf/1570-Ruyalar-gercek-olsa-Emel-Sayin

ineque

14.1.2014 21:44:14

+2
quote:

Orijinalden alıntı: carlosolivera31 hadi beyler sallayın xboxone alın 1100 tl 3 ay live bedava :DDDDDD
nerde 1100 tl xbox one?

makaveli17-7

14.1.2014 21:35:40

-1
quote:

Orijinalden alıntı: MaxKonsol Şöyle bir avrupa ülkelerindeki asgari ücrete baktım.Bizim ülkemizde asgari ücret yaklaşık olarak 270 euro iken almanya da 2234 euro..Yani adamlar için konsol almak problem değil oyun almak problem değil..Hatta sizin için avrupadaki 12 ülkenin asgari ücretinin ortalaması hesapladım : 1.211 euro .. Amerikada ise 988 euro asgari ücret var.

Sözün kısası adamlar için ps4 almak , eve giderken 5 dakika uğrayımda şu yeni çıkan neydi onun adı playstation mı ne ondan alıyım demek gibi birşey..Bizim için durum çok farklı nerde 270 euro nerde 1.211 euro..Onların ps4 ü 399 euro ya alıpta bizim 516 euroya aldığımızı saymıyorum bile !!!

Akşam akşam yine damarıma bastılar..Tam da doğacak ülkeyi bulmuşuz arkadaş.Olacaktık alman vatandaşı ohhh..

Heriflerden filozof çıkar adamın para gibi bir derdi yok ki hayatı sorgulayacak zamanı var adamın..
ağızına sağlık adamım

waltran

14.1.2014 21:01:50

+1
quote:

Orijinalden alıntı: bankai20 Hatırladığım kadarıyla tanıtılırken 1.9 larda idi dolar.2.2 olmuş. Adamlar ne yapsın...
adamlar konsolu üretirken dolar 1.9 değildi o zaman satarkende 1.9 dan satacaklar, yok öyle yağma.

Recharged

14.1.2014 20:57:56

0
Bir ay öncesinden ön sipariş vermiştim,pişman değilim hala. Şu fiyatları görüncede iyi ki vermişim diyorum.

edd121

14.1.2014 20:57:48

-6
quote:

Orijinalden alıntı: srknbyz sen kalk 1600 lira konsola ver,oyun başına da 200 lira para say.oldu canım başka? konsol pc'den ucuzmuşmuşta alırmış ayar falan yapmadan kafa dinlermiş senelerce.kaldı mı o tipler hala çok merak ediyorum
sana konsolu ve oyunlari tabiri caizse 1600 tl ve 200 tl ye ittiriyorlarsa ya paran cok ya da beyin firarda.2.eli var yurtdisi si var kardesligi family`si var.var babam var.sen city car driver oynamaya devam et o zaman.pc exclusive birde g27 alirsin ohh mis tek basina takil.

MaxKonsol

14.1.2014 20:43:19

+26
Şöyle bir avrupa ülkelerindeki asgari ücrete baktım.Bizim ülkemizde asgari ücret yaklaşık olarak 270 euro iken almanya da 2234 euro..Yani adamlar için konsol almak problem değil oyun almak problem değil..Hatta sizin için avrupadaki 12 ülkenin asgari ücretinin ortalaması hesapladım : 1.211 euro .. Amerikada ise 988 euro asgari ücret var. Sözün kısası adamlar için ps4 almak , eve giderken 5 dakika uğrayımda şu yeni çıkan neydi onun adı playstation mı ne ondan alıyım demek gibi birşey..Bizim için durum çok farklı nerde 270 euro nerde 1.211 euro..Onların ps4 ü 399 euro ya alıpta bizim 516 euroya aldığımızı saymıyorum bile !!! Akşam akşam yine damarıma bastılar..Tam da doğacak ülkeyi bulmuşuz arkadaş.Olacaktık alman vatandaşı ohhh.. Heriflerden filozof çıkar adamın para gibi bir derdi yok ki hayatı sorgulayacak zamanı var adamın..

alito

14.1.2014 20:39:36

0
Bizde Sony yetkili satıcısından alırız. Teknosa'dan zaten almaya niyetim yok

carlosolivera31

14.1.2014 20:36:19

-1
1550 tl alırsın üstüne zorla kılızone almak zorunda kalırsın bu sana 1750 lt patlar teknosaysa eyer herşeye değer :D :D :D

FOX-BytkN

14.1.2014 20:34:28

0
Buradaki birbirlerine dalan arkadaşlara tek sözüm "Zenginin malı, züğürdün çenesini yorarmış" Her ne kadar pahalı olursa olsun onu alanda çıkar mutlu mesut oynar, sizde burda birbirinizle dalaşırsınız O.o

Riwalp

14.1.2014 20:30:56

+2
Aklıma Erdal Bakkal geldi

BSC Misafiri

14.1.2014 20:28:33

0
Beyler teknosa vatan heryere sordum satışa fiyatı 1550 tl olacakmış kimse fıyatının ne den buz sekilde olduğunu bılmıyo kımsınınde dediğine göre belki konsolun yanında hediye oyun gelebilirmiş böyle bır olasılık varmı sızce

BSC Misafiri

14.1.2014 20:28:24

+1
ben kesinlikle o fiyata almam kimse parayı sokaktan toplamıyor..

omris2013

14.1.2014 20:20:30

-3
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: morannon

PC toplayacaklarmış... Konsol exclusive oyunları da PC'nizden YouTube'a girerek izlersiniz artık.


git ıssız bir yerde kafana sıktır sen, konsolların çoğu oyunları 1080 P görmüyor yeni nesillermiş güya,
Exclusive oyunlar pc yede çıksa grafik farkı görürsünüz ama dua edin, konsol üreticileri kendi konsollarına oyun çıkarıyor yoksa 1 kuruş vermeye değmez.
iyi cene öğrende konuş xbox one 1080p görmüyor ama ps4 çoğuda görüyor

carlosolivera31

14.1.2014 20:14:40

-2
hadi beyler sallayın xboxone alın 1100 tl 3 ay live bedava :DDDDDD

Rogue Agent

14.1.2014 20:11:57

-2
sen kalk 1600 lira konsola ver,oyun başına da 200 lira para say.oldu canım başka? konsol pc'den ucuzmuşmuşta alırmış ayar falan yapmadan kafa dinlermiş senelerce.kaldı mı o tipler hala çok merak ediyorum

carlosolivera31

14.1.2014 20:11:09

+1
ah ah sony hadi gene iyisin kaptın gene paracıkları :D

BSC Misafiri

14.1.2014 20:07:31

-2
Parası olan alır. 5000 TL ye PC toplayan arkadaşlara laf ediliyormu sonuçta PC ona hizmet edicek kendi cebi kendi aklı. 1500 TL PS4 de vermişim param var alırım polemik yaratmanın anlamı yok her oyuncunun oyun anlayışı zevki farklıdır.

BSC Misafiri

14.1.2014 20:06:00

-4
PS4 hertürlü akar ve alınır. HL3 çıkana kadar pc ye 5 kuruş vermeyeceğim. Birkaç ay sonra MGS5 gibi oyunlar da çıkıyor, 2014 konsol yılı olacak. NBA 2k14 spor oyunu bile bütün pc oyunlarından daha iyi gerçekçi görünüyor.

BSC Misafiri

14.1.2014 19:53:57

+3
Valla ben orijinal oyun kullanan oyunculardanım steam kütüphanemde 30'dan fazla oyun var şunu samimiyetle söylemek isterim PS4 umurumda bile değil ne yaparlarsa yapsınlar alanda satanda hayrını görsün güle güle kullansın ama eşşek olanın sırtına semer vuran çok olur arkadaşım hadi 1500'e aldınız konsolu bunun plus'ı var oyun parası var oyunlarda PC'deki gibi ucuz değilki kardeşim 100 liradan başlıyor

BSC Misafiri

14.1.2014 19:37:59

-2
quote:

Orijinalden alıntı: morannon PC toplayacaklarmış... Konsol exclusive oyunları da PC'nizden YouTube'a girerek izlersiniz artık.
git ıssız bir yerde kafana sıktır sen, konsolların çoğu oyunları 1080 P görmüyor yeni nesillermiş güya, Exclusive oyunlar pc yede çıksa grafik farkı görürsünüz ama dua edin, konsol üreticileri kendi konsollarına oyun çıkarıyor yoksa 1 kuruş vermeye değmez.

aykut291

14.1.2014 19:35:50

-4
Benzini 5 TL ya satın alıyoruz. Türkiyedeki fiyat artışının suçunu Sony e yükleyin. millet Akıllı telefonlara da 1500 TL para veriyor.

Noctis_Strife

14.1.2014 19:35:46

+2
Elâlemin asgari ücreti 1300$ PS4 400$ bize bak, memleketime bak, gavur şeyi kullanmayın günah derler fiyatlar niye böyle desek...

BSC Misafiri

14.1.2014 19:15:39

+2
quote:

Orijinalden alıntı: morannon PC toplayacaklarmış... Konsol exclusive oyunları da PC'nizden YouTube'a girerek izlersiniz artık.
konsol exclusive oyunlar çıkana kadar ps4ün resmi fiyatı 900 lirayı bulur zaten akıllı bıdık sen merak etme. ortalaması 74 olan killzone shadow fall için veya 54 olan knack için 1550 tl mi verceksin? Allah akıl fikir versin. daha ps4te oyun yok, çıkınca herkes alır zaten dert etme sen

michael01

14.1.2014 19:13:24

0
Bilinmeyen bir galaksinin bilinmeyen bir yıldız sisteminin bilinmeyen bir gezegeninde bilinmeyen bir olan olduğu için zamlar kapıda stok yapın.Durum artık buna döndü

tazev123

14.1.2014 19:11:09

+3
asgari üçret 1500 olsun bende alcam :)

morannon

14.1.2014 19:10:24

-3
PC toplayacaklarmış... Konsol exclusive oyunları da PC'nizden YouTube'a girerek izlersiniz artık.

SLaYeR KiNG

14.1.2014 19:07:16

0
beni bu konsolu almak zorunda bırakmasından endişe ettiğim iki oyun var bir metal gear solid 5 diğer gran turismo 7 .. yoksa bu fiyata bu konsolu almam.. alana da engel olmam, sonuçta bazı insanlar çiğ balığa da 1000TL bedel ödüyorlar.. isteyen istediğini almakta özgür.. (counter strike'cılar yanlış anlamasın..)

The_Rahip

14.1.2014 19:07:01

+2
Türkiye şartlarında artik konsol luks tuketimdir gerci kurufasulyenin bile zenginlerin yiyecegi sinifina girdigi bir ulkede konsolun lukse girmesi pek sasirtan birsey olmamasi gerek. Ben kendi adima beklemeye devam edecegim en az bir yil geçmeyecegim acele edip bu vampirlere para kaptirma niyetim yok

Kazumatr

14.1.2014 19:06:27

+2
Ya bu sony 399 dolarami sanki aliyorya veya avrupadakiler bu fiyata alip hayrinami aatiyir hicmi kar etmiyorlar ? Bu soruyu kimse sormuyor hep kur artti falan.M.yigit degilmiydi ilk cikmadan 1200-1300 olacak deyip 1400 e piyasaya suren ? Şimdide kur artmismisda zam olacakmis baslarim sanada zamminada arkadaş burayı okuyorsa adamsa biraksin gorevini tabi bu soylenti gerçek olursa. Bunlar Dünya da herkes gibi 399 un altindaki bi fiyattan alipta uzeeine kar ile satiyirlar aksi oluyorsa 399 a alip bize satiyorsa ozaman Sony biraksin bu ulkede satisi biz amazondan aliriz vergimizi vererek bu kazikcilara gerek yok !

edd121

14.1.2014 19:02:00

+1
quote:

Orijinalden alıntı: playstation_4
alıntı:

Orijinalden alıntı: edd121

Teknosa, Vatan, Media Markt gibi teknoloji marketlerde Playstation 4'ün yarın piyasaya sürülmesi beklenen stoklarının 1550 TL'den satışa çıkacağı söyleniyor.

yanlisini var.1550 tl degil 1549 tl ye cikacak :D

saka bir yana Turkiye fiyatlari harbiden artacak gibi.amazon com dan baya bi ucuza geliyor.tabi garantisiz cihaz oluyor ama yinede ucuz ucuzdur,artan paraya 3-4 oyun alirsin.[/quone
1550 tl =2 ps4 yemişim 2 oyunu
o da dogru aslinda 2 konsol alacaksin birisini satip kariyla oyun parasini falan cikartacan.

Riwalp

14.1.2014 18:58:03

+4
Türkiye de konsol zengin işi , Amerikalı yada Avrupalı 400 ü verip alabiliyorken Türkiye 1550 verip alacak , aksesuar ve oyun fiyatları da bu şekilde , Amerikalı ve Avrupalılar Türkiye fiyatına 3 konsol alabiliyor.

Master_Evil

14.1.2014 18:56:45

+2
pc toplamak daha mantıklı

playstation_4

14.1.2014 18:54:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: edd121 Teknosa, Vatan, Media Markt gibi teknoloji marketlerde Playstation 4'ün yarın piyasaya sürülmesi beklenen stoklarının 1550 TL'den satışa çıkacağı söyleniyor.

yanlisini var.1550 tl degil 1549 tl ye cikacak :D

saka bir yana Turkiye fiyatlari harbiden artacak gibi.amazon com dan baya bi ucuza geliyor.tabi garantisiz cihaz oluyor ama yinede ucuz ucuzdur,artan paraya 3-4 oyun alirsin.[/quone 1550 tl =2 ps4 yemişim 2 oyunu

pcrex

14.1.2014 18:53:26

0
benim ülkemin insanları balık hafızalı. uzun zamandır dolar sabit olduğundan geçmişi çabuk unutuyoruz. ithal ürünlerin 90 lardan beri döviz ile orantılı olarak fiyatları yükselir durur. alışık olmamız lazım buna aslında. sen ihracat yapmaz habire ithalat yaparsan paran değer kaybetmeye mahkumdur. iyi tarafı ise insanlara ithalatı azaltma zamanın geldiğini haber veriyor. kemerleri sıkmak lazım bazen.

OldGamers86

14.1.2014 18:49:33

+8
Bir ara "konsol lüks" diyordum "bu ülke için." Değiştirme vakti gelmiş bu sözü. Artık "aşırı lüks." Almayın arkadaşlar. Bırakın ellerinde patlasın getirenlerin. Milleti iyice enayi zannetmişler. Mis gibi Pc var. Ya da illa konsol diyorsanız ps3 alın. Oyunlar ps4'te oturana kadar beklersiniz böylece. Zaten ortada doğru düzgün oyun yok.

BSC Misafiri

14.1.2014 18:47:08

+2
quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG Daha ortada dogru duzgun oyun olmadigi halde konsola bu kadar yuksek bir mebla odemek akli olan birinin yapacagi is degil.
doğru söze ne denir

edd121

14.1.2014 18:45:20

+1
Teknosa, Vatan, Media Markt gibi teknoloji marketlerde Playstation 4'ün yarın piyasaya sürülmesi beklenen stoklarının 1550 TL'den satışa çıkacağı söyleniyor. yanlisini var.1550 tl degil 1549 tl ye cikacak :D saka bir yana Turkiye fiyatlari harbiden artacak gibi.amazon com dan baya bi ucuza geliyor.tabi garantisiz cihaz oluyor ama yinede ucuz ucuzdur,artan paraya 3-4 oyun alirsin.

BSC Misafiri

14.1.2014 18:40:18

0
100 bin tl'lik arabaya 170 bin tl vergi ödenen bir ülkede yaşadığınız için alışın böyle şeylere.

BSC Misafiri

14.1.2014 18:39:59

-5
mustafa yiğitle aynı sitede oturuyoruz lan adam bana dedi zam gelecek diye

playstation_4

14.1.2014 18:39:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: MaxKonsol Mustafa Yiğit Aynı zamanda şu cümleyi de kullanmış : Boyle bir sey istemiyoruz fakat ulkenin durumu malum. Kur daha da tirmanirsa bu kacinilmaz.
olan gine bize olacak mecbur gene alıcam ps4 arcelikten sipariş verdim bile olan benim camera ya oldu.

MaxKonsol

14.1.2014 18:37:25

0
Mustafa Yiğit Aynı zamanda şu cümleyi de kullanmış : Boyle bir sey istemiyoruz fakat ulkenin durumu malum. Kur daha da tirmanirsa bu kacinilmaz.

playstation_4

14.1.2014 18:35:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: bozcan Mustafa Yiğit son tweetlerinde bizim ürünümüze %10 zam gelse bile spottan(GOLD) daha ucuz yorumunu getirmişti. Uzun zamandır da twitter'da sessiz.
aynen öyle 29 aralıktan berili twit atmıyor.

playstation_4

14.1.2014 18:33:49

0
yapmayın yaaa! playroom için kamera alıcaktım :( arkadaşlar doğru olabilir cünkü mustafa yiğit twiter hesabından şöyle bişe yazmıstı : ps4 yüzde 10 zam gelse bile karoborsacalara para kaptırmayın diye :(

bozcan

14.1.2014 18:31:32

0
Mustafa Yiğit son tweetlerinde bizim ürünümüze %10 zam gelse bile spottan(GOLD) daha ucuz yorumunu getirmişti. Uzun zamandır da twitter'da sessiz.

The_Rahip

14.1.2014 18:30:12

+1
Sony aslinda su stok olaylari oturana kadar cihazi kendi getirip sadece kendi bünyesinde satacakti.

ankara

14.1.2014 18:29:52

+1
Kardeşim dolar yükselir fiyata etki eder euro yükselir fiyata etki eder Tayvanda tusunami olur fiyat yükselir

SLaYeR KiNG

14.1.2014 18:27:34

+6
Daha ortada dogru duzgun oyun olmadigi halde konsola bu kadar yuksek bir mebla odemek akli olan birinin yapacagi is degil.

Venom Snake

14.1.2014 18:23:59

+1
Deli para.Yanına alınacak PS Plus bir de oyun derken fiyat uçuyor da uçuyor.

Potato_GLaDOS

14.1.2014 18:23:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: demo22 consol alacak kişilere hayırlısı olsun güle güle 1550 tl versinler vee güle güle kulanamasınlar. ayrıca 1000 tl dahi olsa ben consol almam konsollar artık bitti.
He ya iki ayda 4 milyon satabilmiş konsollar harbiden bitmişler şakamısın.Bu 4 milyon kişi insan değil galiba börtü böceğe satmışlar.

MaxKonsol

14.1.2014 18:22:35

-6
15 ocak demişlerdi daha öncesinde o yüzden yarın bekleniyor demişlerdir.Ben 13 aralıkta alanlardanım.Ve böyle bir yükselişin olabileceğini tahmin etmiştim.Kur artışları yüzünden paramız %15 in üstünde değer kaybetti maalesef. Ben almamış olsaydım konsolu 1550 den de alırdım.Özellikle kullandıktan sonra konsol hakediyor diyebilirim.Ama tabi zar zor umut edip alacaklar için gerçekten çok üzüldüm. Bunun dışında sony ürünlerini euro yada dolar cinsinden veriyorsa marketlere , marketler de mutlaka o ürünün üstüne fiyatını ekler.Sonuçta hiç bir firma 1400 e gelen ürünü 1400 e satmaz.Bu yüzden sony fiyat değişmiyordur fiyatı marketler değiştiriyordur.

BSC Misafiri

14.1.2014 18:17:56

+2
türkiyeden alıyım sony türkiyeye katkım olsun istiyodum vazgeçtim amerikadan alırım daha iyi fırsatçılıga dündü

demo22

14.1.2014 18:12:37

-3
consol alacak kişilere hayırlısı olsun güle güle 1550 tl versinler vee güle güle kulanamasınlar. ayrıca 1000 tl dahi olsa ben consol almam konsollar artık bitti.

Gye_Baek

14.1.2014 18:10:49

+1
Sadece sony center satsın dağıtmasınlar ozaamn diğer tekno market hırsızlarına 150 tl bile artmayan bir kur var şuan artsa artsa 50-75 tl artması gerek bence ki onuda sanmıyorum hani artsın ama 1550 tl nedir ayıp yahu.

BSC Misafiri

14.1.2014 18:09:08

+3
"PC ÇOK PAHALI PC ZENGİN İŞİ KONSOLA Bİ KEZ PARA VERİYOSUN ÇOK UCUZ AMAN ALLAHIM BELEŞE VERİYOLAR KONSOLLARI :s:s:SSS:sS" -traditional peasant

BSC Misafiri

14.1.2014 18:08:24

+6
1550 liraya adam akıllı pc toplarsın donanımdan anlıyorsan

arkham92

14.1.2014 17:58:05

0
Kim demiş yarın piyasaya sürülmesi bekleniyor? Herkes 20 ocak falan diyor...

kımyasal

14.1.2014 17:57:23

+2
Evkur'un PS4 sattığını hayal edin

Aimstein

14.1.2014 17:54:05

-1
Merhaba yaptırım konusuna deyinmişsiniz düzeltmek isterim bu imkansız , Bir ürün satıcısı herhangi bir şirkete yasal olarak bağlı olmadan bir ürün satın alıyorsa o ürünü isterse 1 Trilyondan satar buna Sony yasal olarak bir yaptırım uygulayamaz , En basit örneğinden taç bir ürün satışa sunar fakat ürünlerini sattığı her dükkan farklı fiyat koyar bu bayilerinde geçmez. Umarım anlamışsınızdır...

BlackBeasT

14.1.2014 17:50:44

+4
Ürünü getiren kur farkı olmayacağı söylenmiş demek ki bu mağazalar kendi paralel kur farkına göre fiyatı yükseltiyor. Ne memleket paralel olanda bize dikey giriyor.

capoeira_GS

14.1.2014 17:45:50

+1
50 tl bile fiyat farkı oynamazken adamlar 150 tl zam koymuşlar

BSC Misafiri

14.1.2014 17:45:18

-2
Haber icin cok tesekkurler. PS4 alamamis arkadas icin guzel bur haber degil. Malesef yasal olarak Sony Turkiye teknosa gibi magzalara yaptirim uygulayamaz. Kendi dukkanlarinda ya da Sony Center'da 1399tl fiyata satabilirler ama teknosa isterse 2000tl fiyattan bile satabilir. Rahmetli Turgut Ozal'in serbest piyasa kanunu hala gecerlidir ulkemizde. Yani uzmek istemem kimseyi ama herhangi bir yaptirim hukuksal olarak Sony Turkiye tarafindan uygulanamaz.

michael01

14.1.2014 17:44:50

0
Euro böyle yükselirse %10 gibi bir zaman gelebilirmiş.

Potato_GLaDOS

14.1.2014 17:42:14

+8
"Sony'den Mustafa Yiğit zaten PS4 fiyatlarının kur farkı sebebiyle artmayacağını açıklamıştı." Bu adam bir şey dediyse tam tersine inanacaksın.

Guest-C8DDC600D

14.1.2014 17:36:39

+3
Ülkenin gündemi bir durmuyor ki borsa toparlasın.

waltran

14.1.2014 17:35:24

+1
O zaman 400euro dan satsinlar.vergiyi gidip vergi denetim noktasına kendimiz odeyelim.

bankai20

14.1.2014 17:35:10

-13
Hatırladığım kadarıyla tanıtılırken 1.9 larda idi dolar.2.2 olmuş. Adamlar ne yapsın...

michael01

14.1.2014 17:32:26

+1
Millet indirim bekliyor fiyat artabilir haberi geliyor.Nasıl bir şey bu konsol 400 dolar dünyada sabit biz de dolar artıyor diye konsol fiyatı da artıyor

smalsrol

14.1.2014 17:28:48

+1
Yine karaborsaya düşmesinde ;)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız