Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Xenoblade Lokalizasyonu Tamamlandı

Mistwalker imzası taşıyan The Last Story, son zamanlarda Wii'ye çıkan en iddialı RPG'lerin başında geliyor.
 
    Kulakları çalkalayan bir söylentiye göre Nintendo Kuzey Amerika, Xenoblade Chronicles lokalizasyonunu tamamlamış ve The Last Story için çalışmalara başlamış.
 
     Operation Rainfall adlı bir sitenin aktardığı bu rapora göre Nintendo ağzından bu bilgiyi site üyelerinden birine kaçırmış. Daha önce de The Last Story'nin lokalizasyonunun başladığı yönünde bilgiler geliyordu. Nintendo, Wii'nin kıt dönemlerinden birindeyken Batılı oyuncuları Xenoblade ve The Last Story gibi iddialı oyunlar ile buluşturmak istiyor. Xenoblade'in geleceği kesindi, ancak The Last Story için net bir şey şu ana dek söylenmedi.
 
     Henüz Pandora's Tower'ın lokalizasyonu konusunda bir bilgi yok. Ancak önce Xenoblade ile The Last Story'ye kavuşalım diyorum, aceleye gerek yok.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Oprainfall söylenti xenoblade lokalizasyon pandora's tower Blue Dragon RPG Mistwalker Hironobu Sakaguchi J-RPG Nintendo
Section 8: Prejudice'den Çılgın İstatistikler Dead Space 3 için İlk İpuçları Gözüktü

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last Story
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız