Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Star Wars: Knights of the Old Republic Remake Ertelendi

 
 
Sony Interactive Entertainment, Aspyr Media ve Lucasfilm Games geçen yılın Eylül ayında Star Wars: Knights of the Old Republic Remake'i duyurmuştu. Sony bu oyunun tamamen bir yeniden yapım olduğunu bildirmişti.
 
Bloomberg'den Jason Schreier, yeniden yapım bu sürüm hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve bu sürümün süresiz (ne kadar süre ertelendiği belli değil) olarak ertelendiğini bildirdi. Bunun yanı sıra geliştirici Aspyr Media, bu ayın başlarında oyunun sanat yönetmeni ve tasarım direktörünü işten çıkardı. Bu süreçten sonra da remake sürümünün gelişiminin duraklatıldığı bildirildi.
 
Star Wars: Knights of the Old Republic'in Remake sürümü yaklaşık üç yıldır geliştiriliyor. Aspyr, oyunun ilerlemesini LucasFilm ve Sony'deki ortaklara göstermek için 30 Haziran'da bir demo sunmuştu. 
 
Tabi bu erteleme durumu şu anda söylentiden ibaret. Şu ana kadar herhangi resmi bir açıklama yapılmadı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz aksiyon macera hikaye star wars sony aspyr ps5 yeni nesil remake
Dört WWE 2K Oyunu PlayStation Store, Xbox Store ve Steam'den Kaldırıldı Meta Quest 2 Başlığının Fiyatı Ağustos'ta 100 Dolar Artacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız