Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Soul Calibur V Nintendo 3DS Yolunda

Soul Calibur V'in PS3 ve Xbox 360 sürümü dövüş oyunu severler tarafından merakla bekleniyor
      Nintendo 3DS'te Super Street Fighter IV 3D ve Dead or Alive: Dimensions gibi oldukça başarılı dövüş oyunları bulunuyor ve bu oyunların satış rakamları hiç de fena değil. Bu oyunların başarısından sonra yeni bir dövüş oyunu 3DS'i ziyaret edecek gibi görünüyor.
 
      Söylentilere göre perakendeciler Soul Calibur V'in 3DS sürümünü listelemeye başladılar. Namco Bandai ise henüz resmi açıklama yapmasa da 3DS için Tekken 3D'yi geliştirmeleri umutlarımızı arttırıyor.
 
      3DS satışlarının son dönemlerde oldukça iyi olduğunu, hatta Sony'nin bile 3DS satışlarını örnek gösterdiği bir dönemde geliştiricilerin bu cihaza yoğun ilgi göstermesini bekliyoruz. O nedenle bir Soul Calibur V duyurusu hiç de şaşırtıcı olmayacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Nintendo 3DS Nintendo 3DS Soul Calibur V
SF X Tekken'in Xbox 360 Sürümüne Özel Karakter Yok Uncharted: Golden Abyss'e Multiplayer Gelebilir

BlackBeasT

24.1.2012 13:37:05

0
Namco'nun bünyesinde bunun gibi bazı seri oyunları var.Yeni el,ev oyun konsoluna ilk yılında oyunu çıkarır yeni oyun cihazı gelirse ona port eder yada değiştirip yeni oyun gibi satmaya başlar..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız