Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Diablo 3, Çin'e Neden Gelmedi?


     Salı gününden beri, neredeyse bütün oyuncular Diablo 3'ün evreninde kendini kaybetmiş durumda ancak bu Çin Halk Cumhuriyeti için henüz resmi olarak gerçekleşmiş değil.
 
     Çin Halk Cumhuriyeti'ne Diablo 3 henüz resmi olarak çıkmış değil. Oyun endüstrisinden gelen son duyumlara göre Diablo 3'ün Çin Halk Cumhuriyeti'nde çıkışının ertelenmesinin ya da bloklanmasının tek sebebi, yüksek fiyat. Temsil yetkisi fiyatlarının çok yüksek olması sebebiyle oyunun çıkış yapmadığı dedikoduları etrafta yayılırken, NetEase'in CEO'su oyunu Çin Halk Cumhuriyeti'ne getirmek için çalıştıklarını belirtti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Blizzard PC RPG Diablo 3 Diablo III İzometrik Aksiyon RPG
Worms Revolution'ın Oynanışı Daha Genişleyecek R2-D2'nun Liberty City'de Ne İşi Var?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

creepylord

26.6.2012 10:10:52

0
oyun gerçekten keyifli. ancak ah den gear dizmek gibi bir saçmalık oluşmuş durumda ve hiç keyif verici değilbu durum. boss lardan abuk subuk itemlar düşüyo. str ve int veren crossbow lar gördüm saçmalığın daniskası resmen. oyunda cok eksik var. ucundan acık keyif veriyor

jdfbj

20.5.2012 20:47:06

+1
Çin'de Diablo 5 var, 3'ü kim ne yapsın ?

Hasikomen

20.5.2012 18:02:17

0
AH sistemi global olucak ama Çinlilere özel bir AH serverı açmalılar.

gokuba

20.5.2012 17:38:22

+2
Çin ekonomik gücünü ucuza çalışan devasa insan sayısından alır... Diablo ise çok ünlü bir oyun ve her ticarete açık hale getirildi... Bilgisayar oyunları sandığınızdan fazla olabilir belki :) bazıalrını kuşkulandırabilir ama bana sorarsanız bunun tutması için diablo efsanesinin devam etirilmesi gerekirdi nitekim bunu başaramadı benim dediğim gibi oldu herkez bana yorumlarımda - filan verdi ama buyrun sonuç ortada diablo bana göre tam bir hüsran ne kadim bir büyücü görebilirsiniz oyunda nede sizi şaşırtacak savaşçılar, bunlar için zaman gerekir emek gerekir bu ise başlanmış yarım bırakılmış bir projeydi askıya alındı nasıl olsa ismi vardı satardı devam edilirdi onun yerine online projelere ağırlık verildi para ordaydı. Blizard artık efsane oyunlarla ilgilenmiyor onun yerine eski efsanelerinin pastasını yemek istiyor o da yeni nesil oyunlara uydu, diablo öldü yaşasın dondurulmuş diablo afiyet olsun :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız