Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Worms Revolution'ın Oynanışı Daha Genişleyecek


     Team17'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaya göre, yeni Worms oyunumuz olacak olan Worms Revolution'ın oynanışı genişleyecek.
 
     Peki bu nasıl olacak? Açıklama göre Worms Revolution, klasik oynanış tarzını alıp hem dinamik su efektleri hem de fiziksel objeleriyle oyunu genişletecek. Dinamik su efektleri küçük solucanlarımıza, yeni ve benzeri görülmemiş zararlar verebilecek. Dinamik su alanları için yeni silahlar da (su balonları, su silahları) oyuna eklenecek.
     Fiziksel objeler ise oyuna kırılabilir şeyler ekleyecek ve bu objelerin efektleri hiçte iç açıcı değil. Bu objeler ile etkileşime geçen solucanlarımız, düşman solucanları öldürmek için gizli planlar yapabilecek ve değişik şekillerde bu objelerden yararlanarak solucanları acımasızca öldürebilecek. Örneğin; toksik maddelere dokunulduğunda etrafa gaz bulutu saçabilecek ve orada bulunan solucanlara da geniş alanda zarar verecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Worms Team 17 PSN PC Xbox 360 Revolution Worms: Revolution
Perakendeciler: "Bomba Oyunlar Aynı Anda Çıkmasın" Söylenti: Diablo 3, Çin'e Neden Gelmedi?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

a_e_b

12.7.2012 15:32:03

0
worms gibi hem mütevazi hem de bu kadar eğlenceli oyunlar çok az piyasada bunula birlikte oyuna çok güzel yenilikler getirmişler

- The Stig -

22.5.2012 18:37:46

0
görüntü çok güzel ve haberde yazanlar bile şimdiden heyacanlanmamı sağladı.. Yenilikler eğer iyi yedirilirse çok güzel bir oyun çıkacaktır ortaya..Buna inanıyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Worms: Revolution
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız