Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Bloodborne Yapımcısı PS4'e Özel Bir JRPG Hazırlıyor


    PS4 kanadında bu senenin büyük beğeni toplayan oyunlarından Bloodborne'un yapımcısı From Software şu sıralar PC, PS4 ve Xbox One için Dark Souls 3'ü hazırlıyor. İç kaynak sızıntılarıyla başı zaten dertte olan ve bundan önceki iki oyunu Bloodborne ve Dark Souls 3'ü resmi duyurulardan önce sızdıran From Software kanadından yeni bir söylenti geldi.
 
    NeoGaf'ta çıkan bir iç kaynak sızıntısına göre From Software bir sonraki özel anlaşması için gelişim sürecine başladı. Açıklamalara göre From Software PS4 için JRPG tarzında bir oyun geliştiriyor. Oyunun yayıncılığını ve maddi açıdan desteğini Sony üstlendiğinden dolayı yeni projenin PS4'e özel olacağı belirtiliyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Demon's Souls 2 Demon's Souls Dark Souls Project Beast PS4 Playstation 4 RPG JRPG Korku BloodBorne Sony
Hearthstone'a Yarın Sınırlı Bir Süreliğine Co-Op Modu Geliyor Fallout Emojileri Resmi Olarak Telefonunuzda!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hoid

5.11.2015 13:15:52

+1
Bu firmanın büyümesi gerekiyor fakat birbirlerinden kopuk çalışmamaları lazım . Souls serisinin de artık 3. oyunla belli bir süre durması lazım misal Demon Souls 2 yi yapabilirler bunun yanına da farklı bir konsept'e sahip oyunlar yapabilirler . İstesinler GoW tarzı bir oyun dahi yapabilirler . Oldukça yetenekli bir firma olarak görüyorum ben bu adamaları fakat yaptıkları her şey birbirinin tekrarı gibi gelmeye başladı millete bunu kırmaları lazım . Bakınız : Demon's Souls 1 , Dark Souls 1-2-3 , Blood Borne 3 ü de bazı mekaniklerin dışında neredeyse aynı oynanışa sahip en belirgin fark atmosferi fakat kurgu aynı gibi geliyor ard arda oynadığınız vakit .

Patren

4.11.2015 19:25:53

0
bence dark soul la uğraşırken yeni oyuna hiç bulaşmazlar

2K

4.11.2015 18:37:58

0
From Software batmanın eşiğinden dönüp ismi belli bir kalitenin garantisi olan bir firmaya dönüştü, bana kalırsa da BloodBorne yeni nesil en iyi ex. oyun. Bu firmadan daha çok oyun görmek isterim ama bildiğim kadarıyla çok büyük bir firma değil fakat buna rağmen Dark Souls 3 erken bir tarihte çıkıyor ve bir yandan başka bir oyun geliştirmeleri düşündürücü.

BSC Misafiri

4.11.2015 16:10:50

0
Souls serisi ayarında zorluğu olsunda başka birşey istemem..

Nicolae

4.11.2015 12:58:05

0
Sira tabanli guzel bir oyun gelebilir aslinda.

resh_aykut

4.11.2015 09:48:21

-1
Ne tür bir jrpg olduğundan bahsedilmemiş . Sıra tabanlı mı aksiyon mu vs ama büyük ihtimalle aksiyon rpg olur . Aklıma gelen ilk isim Demons Souls 2 . Belki bir ihtimal Soul Sacrifice oyununu daha güzel yapabilir diye bu yapımcıya vermiş olabilirler . O da harika olurdu.

Tam35tr

4.11.2015 04:17:39

0
Çok sevindim umarım doğrudur bu sızıntı. Blood borne ve dark souls serisi kendi türlerinde devrim niteliğinde çok kaliteli oyunlar olsa da benim tarzım değil açıkçası o tarz senaryoyu yoğun anlatmayıp oynayana bırakan aşırı zor tarzda olan oyunlar.Umarım seçimlere dayalı klasik Hack 'n' Slash veya sıra tabanlı dövüş sistemine sahip zorluk olarakta seçeneklere ayrılan bir oyun olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bloodborne
+ TAKİBE
AL
26 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız