Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

South Park'tan Osuruk Yarışması

 
     Bu ayın ortasında çıkış yapmaya hazırlanan South Park The Fractured But Whole için yeni bir reklam kampanyası başlatıldı. Amaç South Park mizahı ile eleştiriyi bir araya getirmek. Sonuç? Her ne kadar artık pek South Park izlemiyor olsam da evrenine uygun bir fikir olmuş.
 
      Yeni başlatılan osuruk gönder kampanyası ile birlikte The I Am The Fart ismindeki bir yarışma eşliğinde oyuna kendi osuruk sesinizi gönderebiliyorsunuz. Eğer seriyi izliyorsanız osurukların oyunda hayli önemli bir yere sahip olduğunu biliyorsunuzdur. Hal böyle olunca oyunda da oldukça önemli bir saldırı şekli olarak yerini alıyor. Fakat artık oyuna katılan yeni oyuncunun osuruk sesini siz kaydedebileceksiniz. Gönderdiğiniz videolar ile. Ciddiyiz.
 
      İşin güzel yanı ise bunu bir süredir televizyonların vazgeçilmez programları arasına giren ses ve yetenek yarışmalarına gönderme yaparak tanıtıyorlar. Bence de izlemesi daha keyifli bir program olurmuş gerçekten olsa.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
South Park RPG Turn Based Ubisoft South Park Oyun
Assassin's Creed Origins'in Xbox One'daki Yükleme Boyutu Belli Oldu Büyüleyici Atmosferiyle Scorn'dan 20 Dakikalık Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alito

4.10.2017 06:32:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yok derler :D
Osuruğun içindeki kimyasallardan haberin var mı senin? Ne demek aklı yok!

Johnny Silverhand

3.10.2017 23:46:53

0
Bunu geçiniz, benim aklım hala ten rengi ile ilgili oyunu kolaydan zora çevirme "kara mizah" göndermesinde kaldı. Sanırım yaptıkları en komik "kara mizah" göndermesi budur. (Oyun için konuşuyorum)

2K

3.10.2017 21:02:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yok derler :D
Ben de gülmedim fakat South Park izliyorsanız vermek istediği mesaj ile ilgili. Osuruk yarışmasının logosu The Voice'ı andırması için yapılmış. The Voice'ın bizde ki versiyonu O Ses Türkiye. South Park bu tarz osuruk, dışkı işlerini yaparken güldürmek için değil sizin izlediğiniz, karşısında vakit harcadığınız şeylerin işte bundan farkı yok demeye çalışıyor. Yani osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yok ama bu tarz yarışmaları, programları izleyenlerin de aynı şekilde.

Dhalsim

3.10.2017 18:11:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yok derler :D
Osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yok derler derler.

BSC Misafiri

3.10.2017 18:00:37

0
Osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yok derler :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
South Park: The Fractured But Whole
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız