Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

South Park: The Fractured But Whole DLC ‘From Dusk Till Casa Bonita’ Çıktı

 
   South Park: The Fractured But Whole'un ilk hikaye genişleme paketi From Dusk Till Casa Bonita bugün itibariyle PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yaptı. From Dusk Till Casa Bonita Season Pass'e dahil ancak $11.99 fiyat ile tek olarak satın almak da mümkün.
 

Mysterion'ın kız kardeşinin başı belada. South Park'ın Vamp Kids'ine aşık oldu ve çocuklar onu kedilerinden birine dönüştürmekle tehdit ediyor. Kutlama ritüelinin bir parçası olarak vampir yavrusu, Cartman'ın favori restoranı Casa Bonita'nın üzerine iniyor.
 
YEPYENİ BİR HİKAYE – Yeni bölgeleri keşfet ve Trey Parker ve Matt Stone'un yeni otantik macerasında yeni düşmanlarla savaş.
YENİ BİR ARKADAŞ – Vamp Kids ile bir Gotikten daha iyi kim savaşabilir ki? Henrietta Biggle'dan yardım al ve onun doğaüstü güçlerini kullan.
YENİ BİR SINIF – Karanlıkla savaşmak için karanlığa dön. Üç yeni güce ve yeni bir süper yeteneğe sahip yeni Netherborn sınıfını kullan. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu South Park RPG Turn Based Ubisoft South Park Oyun
Street Fighter 30th Anniversary Collection Çıkış Tarihi Duyuruldu Agony Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
South Park: The Fractured But Whole
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız