Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

South Park: The Fractured but Whole Çıkış Tarihi Açıklandı

 
   Ubisoft San Francisco tarafından geliştirilen rol yapma oyunu South Park: The Fractured but Whole için çıkış tarihi verildi.
 
   South Park: The Fractured but Whole 17 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.  
 
   South Park: The Fractured but Whole şu anda ön siparişte bulunuyor ve eğer oyuna ön sipariş verirseniz bir önceki yapım South Park: The Stick of Truth'un bir adet ücretsiz dijital kopyasına da sahip oluyorsunuz.
 
   South Park: The Fractured but Whole'da oyuncular Coon and Friends ile South Park'ın suçluların kol gezdiği arka sokaklarına dalacaklar. Suçla savaşan bu çete Eric Cartman tarafından oluşturulmuştu. Cartman'ın süper kahraman alt benliği The Coon yarı insan, yarı rakundur. The Coon, takımını tarihin en çok sevilen süper kahramanları yapmaya çalışırken, Yeni Çocuk olarak oyuncular kötü güçlerle savaşmak için Mysterion, Toolshed, Human Kite ve diğerlerine katılacak. 
 
   South Park: The Fractured but Whole için yayınlanan yeni videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
South Park RPG Turn Based Ubisoft South Park Oyun
The Witcher Netflix Dizisi Üzerinde Çalışılıyor Gwent: The Witcher Card Game Açık Beta Tarihi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.5.2017 08:41:37

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Dominator0 Bir South Park hayranı olarak, ön sipariş veresim var ama bir yandan da oyunu yapan ubisoft olunca şüpheci davranıyorum o yüzden oynayacak kişilerin yorumlara ve oyunun puanına göre hareket edicem gibi. Şimdilik arşive attım oyunu duruma göre değerlendiricem kesinlikle.
Ubisoft'a south park oyunlarında güvenebilirsin ilk oyunu oynadıysan düşünme ben sadece yakın tarihi bekliyorum öyle erkenden spotçulardan çıkış tarihinden önce alcam o derece yani :D

alpererez

18.5.2017 02:54:02

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0 Bir South Park hayranı olarak, ön sipariş veresim var ama bir yandan da oyunu yapan ubisoft olunca şüpheci davranıyorum o yüzden oynayacak kişilerin yorumlara ve oyunun puanına göre hareket edicem gibi. Şimdilik arşive attım oyunu duruma göre değerlendiricem kesinlikle.
ilk oyun cidden harikaydı, tahminim ilk oyunun üzerine koymuşlardır [:'(]

BSC Misafiri

17.5.2017 22:15:04

0
İlk oyun çok iyiydi bence.

Guest-2C5CD639E

17.5.2017 19:39:50

+1
Bir South Park hayranı olarak, ön sipariş veresim var ama bir yandan da oyunu yapan ubisoft olunca şüpheci davranıyorum o yüzden oynayacak kişilerin yorumlara ve oyunun puanına göre hareket edicem gibi. Şimdilik arşive attım oyunu duruma göre değerlendiricem kesinlikle.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
South Park: The Fractured But Whole
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız