Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

South Park: Snow Day için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını THQ Nordic ve geliştiriciliğini Question ekibinin üstlendiği South Park Snow Day için yeni ekran görüntüleri yayınlandı. South Park'ın yeni çocuğu olarak oynayabileceğiniz yapımda Cartman, Stan, Kyle ve Kenny'yi görebileceksiniz. Aynı zamanda üç boyutlu grafik stiliyle beraber karşımıza çıkacak.
 
Eğlenceli bir kar günü deneyimi geliyor
 
 
 
South Park: Snow Day! 2024 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve PC için 29,99 dolarlık bir fiyatla beraber çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyunda ilgi çekici karakterler yer alıyor ve bunlarla beraber de kar topu deneyini elde ediyoruz. 
 
Oyunda South Park kasabasını destansı boyutlarda bir kar fırtınası kaplıyor ve kasabayı kurtarmak Cartman, Stan, Kenny, Kyle ve Yeni Çocuk olarak size kalıyor. Bir South Park oyununda ilk kez üç arkadaşınızla veya müttefik botlarla iş birliği içinde oynayabiliyorsunuz. Burada düşmanlarınıza güçlü ve koordineli saldırılar düzenleyebiliyorsunuz.

Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu South Park: Snow Day
Pacific Drive Fiziksel Sürümü Duyuruldu Steam Sonbahar İndirimi: 5 Dolar Altı Oyun Önerileri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
South Park: The Stick of Truth
+ TAKİBE
AL
27 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız